merhabalar, 1 aralıkda transferim oldu. doktorum ilk 3 gün yatmamamı ama ayakta kalmamamı da söyledi. yani dinlenin, oturduk yerden tv izleyin, kitap okuyun ama katiyen ev işi, ayakta kalmana sebep olacak aktivitede bulunmayın. evden mecbur kalmadıkça çıkıp yürümeyin, yıkanmayın dedi. 3. gün sonra masa başı çalışanlar işine dönebilir dedi. ben zaten çalışmadığımdan tam bir hafta 1-2 defa yemek yapmak dışında ve karşımdaki sağlık ocağına gidip iğnelerimi yaptırmak dışında fazla ayaklanmadım. oturur kalkarken bile dikkat ettim, ani hareketlerde bulunmadım. 1. hafta çarşıya çıktım hafif bir iki alış veriş yaptım. 10. gün biraz daha normal hayatıma döndüm ama mesela katiyen ağır kaldırmadım. 5 litrelik su şişesini bile eşime kaldırttım.ayrıca çok da düzenli uyudum. ilaçlarımı da hep saati saatine düzenli aldım. belki bu dikkatim yüzünden hiç lekelenmem kanamam falan olmadı. 11. gün dayanamayıp kanda bhcg baktırdım hamile olduğumu öğrendim. yani diyeeğim o ki, aman ben çok sıkıldım, normal hayatıma dönmek istiyorum, gezeyim tozayım aman evde iş birikti falan diye sakın sakın ısrarcı olma. kim ne derse desin bol bol dinlenmeye bak.