- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi morumsuangelll
29 ağustosta transfer oldum dayanamayıp demin erken gebelk testi yaptım NEGATİF
Nolcak şimdi
Nolcak şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha 2 gün olmuş naptın sen azcık sabır. Hiç duymadım ben transferden 2 gün sonra test yapan29 ağustosta transfer oldum dayanamayıp demin test yaptım NEGATİF
Nolcak şimdi![]()
Ne bilim yaKız daha 2 gün olmuş naptın sen azcık sabır. Hiç duymadım ben transferden 2 gün sonra test yapan
İki günde belli olması imkansız benim 5. gün embriyosu olmasına rağmen 6. günde silik çizgiydi. Biraz sabırla bekleyin29 ağustosta transfer oldum dayanamayıp demin erken gebelk testi yaptım NEGATİF
Nolcak şimdi![]()
Benim de 5. gün embriyosuİki günde belli olması imkansız benim 5. gün embriyosu olmasına rağmen 6. günde silik çizgiydi. Biraz sabırla bekleyin![]()
Bencede erken ben 3. Gün embriyosuydu 7.gün aşırı silik bir çizgi çıkmıştı kendim eşim baktı inceledi çizgi yok dedi ama varmış yani. BeklemelisinNe bilim yaama olsaydı çıkardı bence
Bekleyeyim o zamanBencede erken ben 3. Gün embriyosuydu 7.gün aşırı silik bir çizgi çıkmıştı kendim eşim baktı inceledi çizgi yok dedi ama varmış yani. Beklemelisin
Yok artik zaten 48 saatten fazla surede yerlesiyo embriyo ayrica kacinci gun embriyosu29 ağustosta transfer oldum dayanamayıp demin erken gebelk testi yaptım NEGATİF
Nolcak şimdi![]()
O zaman bekleyin en erken 6. gün yapın.Benim de 5. gün embriyosu
5.günYok artik zaten 48 saatten fazla surede yerlesiyo embriyo ayrica kacinci gun embriyosu
Amin inşallahO zaman bekleyin en erken 6. gün yapın.
Şuan bebiş daha yerleşmemiştir ki hcg idrara hemen karışmaz.
Dilediğiniz gibi sonuçlansın![]()
Ama daha cok erken
Benim 5.gun embriyosu 9.gunde erken gebelik testinde çıkmıştı bu sekilde
Arkadaşım 9. Gün yaptı negatif çıktı. 12. Gün doktora gidince kan testi yapıldı. Pozitif çıktı. Şimdi 2 yaşında yavrusu. 2. Gün çok erken. Sabredin pozitif çıkar inşallah29 ağustosta transfer oldum dayanamayıp demin erken gebelk testi yaptım NEGATİF
Nolcak şimdi![]()