• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 15 gun boyunca adet olmayıp negatıf sonuc alan varmı?

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
KIZLAR COK MERAK ETTIMDE TRANSFER SONRASINDA 15 GUN BOYUNCA ADET OLMAYIP TA NEGATIF SONUC ALAN VARMI BEN COK ENDISELIYIM YARIN TEST GUNUM ADET OLMADIM HIC BI ADET BELIRTIMDE YOK AMA YA YARIN NEGATIF SONUC ALIRSAM DIYE UYUYAMIYORUM BILE:sm_confused:ISTE BOYLE KIZLAR UMARIM YARIN POZITIFLERLE YINE BURAYA YAZARIM NEGATIF ALIRSAM GIRMEM KIZLAR HABERINIZ OLSUN YANI NEGATIFSE BU SON YAZIM ALLAHA EMANET OLUN:a015::a015:senağlama:enbuyukkk:IYIKI VARSINIZ

canım ilk denemen mi...ayrıca inşaallah iyi haberle geleceksin stres yapma..
ama eger negatifse bie kullandıgın ilaçları kesne kadar adet olmazsın.ben negatif sonuçtan iki gün sonra adet oldum...ama sen hep pozitif düşünmelisin.ve sonuç ne olursa olsun gel haber ver bizi meraklandırma...

Evet canım ılk denemem ben ılac olarak sadece bebek tutunsun dıye fıtıl kullan ıyorum bu adet geckmesı yapmaz dıyor doktor ama bakalım ne olucak moral verdıgın ıcın sagol

Umarım yarın büyük puntolarla " hamileyim " yazdığınızı okuruz ;)
sorunuza cevap vermem gerekirse , malesef , evet .. yani 15 gün regl olmayıp , hatta üzerine neredeyse 1 hafta daha ( totalde yaklaşık 20 gün ) regl olmadığım bir denemem olmuştu .
bu kez uzuuuuuuunca bir süreliğine regl olmamayı diliyorum , senin için de , isteyen herkes için de ;)

mrb arkadaslar bende normal regl gunumden her zaman 4-5 gun once reg olurdum ama transfer sonrasi gercek gunum olan haziranin ikisinide 2 gun gecmisti emindim tup bebgimin tutacagina,hatta sevincten havalara ucuyodum esimle planlar kuruyodum.bu ayin 4 unde tahlil yaptim.ve sonuc negatif,ayni gunde ragl oldum tam bir fiyasko.

belirtilerin hepside vardi.size tavsiyem kan tahlil gununuz geleinceye kadar $u belirti bu belirti diye hayal kurmayin,

cunku yasadiklarim hos diildi kimse de yasamasin.

kaymaklı sen bahcecidemi yaptırıdn bunu

canim cevap cok gec oldu ama en tedavilerimi fransada oldum tabi negatifle sonuclandi simdi nasip olursa bahcecide tedavi olucam

Back
X