• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6. Gün idrar testi

Asena45

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
8
Merhabalar transferden sonraki 6. Günümde dayanamayıp idrar testi yaptım bir belirti birşey varmıdır diye çıkmasa da üzülmiycem erken olduğunu biliyorum zaten sizce bu görsel ile ilgili ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum .

Eklentiler

• 1000103733.webp
    1000103733.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 378
  • 1000103732.webp
    1000103732.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 372
Merhabalar transferden sonraki 6. Günümde dayanamayıp idrar testi yaptım bir belirti birşey varmıdır diye çıkmasa da üzülmiycem erken olduğunu biliyorum zaten sizce bu görsel ile ilgili ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum .
Ovitrelle çatlatma iğnesi kullanmadıysanız ve direk böyle cıktıysa hayırlı olsun

Ovitrelle iğnesi vurulmadım ama transfer günü tek doz gonapeptly iğnesi vurulmuştu transfer sonrası destek amaçlı dedi
Gonapeptyl de hcg hormonu yok diye biliyorum. Pozitif cikartamaz. Test hatali degilse simdiden hayirli olsun🌸

Yaa çok sevinirim inşallah öyledir 8. Günümde kan testi vereyim diye düşünüyorum 😊
Kan Testi verdiniz mi acaba ? Benimde bugün 6. Günüm hafif silik gibi çıktı dün yapmıştım çizgi yok gibiydi

Eklentiler

• IMG_1059.webp
    IMG_1059.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 351
Kan Testi verdiniz mi acaba ? Benimde bugün 6. Günüm hafif silik gibi çıktı dün yapmıştım çizgi yok gibiydi
Bugün 8. Günüm ilerleyen saatlerde kan vereceğim 8. Günde belirginlesmis olmalı kanda artk diye düşünüyorum Ama seninde silik benim 6. Günde böyleydi aynı ilerliyoruz bugün bir tane daha yaptım ben sahada belirginleşti mesela inanıyorum bizimle birlikteler 🥰

Bugün 8. Günüm ilerleyen saatlerde kan vereceğim 8. Günde belirginlesmis olmalı kanda artk diye düşünüyorum Ama seninde silik benim 6. Günde böyleydi aynı ilerliyoruz bugün bir tane daha yaptım ben sahada belirginleşti mesela inanıyorum bizimle birlikteler 🥰
Sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah güzel ilerleyen bir gebelik olur 🙏🥰

Malesef benim sonucum kürtaja kadar gitti beta testim pozitif geldi ama seri takiplerde düştü çıktı az yükseldi en son 850 de maalesef kürtaj yapıldı

Sonucunuz ne oldu acaba ? İnşallah güzel ilerleyen bir gebelik olur 🙏🥰
Malesef benim sonucum kürtaja kadar gitti beta testim pozitif geldi ama seri takiplerde düştü çıktı az yükseldi en son 850 de maalesef kürtaj yapıldı

Back
X