transfer sonrası 9.gün bhcg değeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi TABTA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TABTA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
153
1
0
İstanbul
arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem biokimyasal oldu 12.gün değerim 10 du.sonrada düştü.şimdi dondurulmuşlarla denedik 15.gün test günüm.9.gün değerim sadece 6 çıktı ve tabi şu an çok endişeliyim.gene mi biokimyasal olacak diye.8,9,10.günlerde test yaptıran lar varsa değerlerini yazabilirler mi çok teşekkürler.

arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem biokimyasal oldu 12.gün değerim 10 du.sonrada düştü.şimdi dondurulmuşlarla denedik 15.gün test günüm.9.gün değerim sadece 6 çıktı ve tabi şu an çok endişeliyim.gene mi biokimyasal olacak diye.8,9,10.günlerde test yaptıran lar varsa değerlerini yazabilirler mi çok teşekkürler.

Selam , bence endişeye kapılma ve zamanını bekle 12. günde yapılacak bir test olmasa dr.lar bize 12.gün yerine 9. 10. günde yaptırın derlerdi onun için lütfen zamanını bekle herşey dilediğince olsun...

desteğin için çok saol tatlım öpüyorum çok:teselli:

Bende seni çok öptüm, geçmişe dünük yaşayamayız ben 23 haftalık bebeklerimi kaybettim tam 9 ay oldu çook kötü dönemler yaşadım zorda olsa geçmişi geçmişte bırakmaya çalışıyorum yoksa hayatımıza devam edemeyiz :(( şimdi tekrar tüp bebek denedim 2 transfer yapıldı sonuç pozitif ama henüz keseleri yada keseyi görmediğim için sevinemiyorum bile :(( 6 Martta ulrason için dr.a gideceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsiin........

20.eylülde transfer yapıldı 9 gün oldu çok heyecanlıyım belirti falan yok pazar günü test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin :43:

20.eylülde transfer yapıldı 9 gün oldu çok heyecanlıyım belirti falan yok pazar günü test yaptırcam dualarınızı eksik etmeyin :43:

dualarimiz seninle umarim pozitif haberini alir ve saglikli bir gebelik gecirirsin, Allah isteyen herkese versin inş.
haberini bekliyoruz.

9.günüm test yaptim ama sonuç negatif galiba kan testi de yaptiricam bugun allahim bu yolda ilerleyenlere yardim etsin Rabbim yüzümüze gülsun hepimize hayirli evlat nasip etsin inşallah

Back
X