G gzmerdi Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2023 38 11 3 27 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmerdi #1 Tüp bebek tedavisinde transferden sonra alerji olan var mı ? Yardımınıza ihtiyacım var ? Ellerimde alerjı çıktı
Tüp bebek tedavisinde transferden sonra alerji olan var mı ? Yardımınıza ihtiyacım var ? Ellerimde alerjı çıktı
S sev55sevgi Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 70 25 3 28 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmerdi #2 gzmerdi .!.: Tüp bebek tedavisinde transferden sonra alerji olan var mı ? Yardımınıza ihtiyacım var ? Ellerimde alerjı çıktı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Benim transferimin 13 günü bi ara ellerimde kaşıntılar oldu ama öyle alerji diyecek kadar çok değil. Belki stres yaptıysanız olabilir
gzmerdi .!.: Tüp bebek tedavisinde transferden sonra alerji olan var mı ? Yardımınıza ihtiyacım var ? Ellerimde alerjı çıktı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Benim transferimin 13 günü bi ara ellerimde kaşıntılar oldu ama öyle alerji diyecek kadar çok değil. Belki stres yaptıysanız olabilir
G gzmerdi Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2023 38 11 3 27 25 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmerdi #3 sev55sevgi .!.: Geçmiş olsun. Benim transferimin 13 günü bi ara ellerimde kaşıntılar oldu ama öyle alerji diyecek kadar çok değil. Belki stres yaptıysanız olabilir Genişletmek için tıkla... Benimde elimde kızarıklık ve kaşıntı geçiyo tekrar çıkıyor
sev55sevgi .!.: Geçmiş olsun. Benim transferimin 13 günü bi ara ellerimde kaşıntılar oldu ama öyle alerji diyecek kadar çok değil. Belki stres yaptıysanız olabilir Genişletmek için tıkla... Benimde elimde kızarıklık ve kaşıntı geçiyo tekrar çıkıyor
Heavenpera Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2018 464 363 103 33 26 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmerdi #4 Sinek ısırığı gibi mi bende öyle olduda
S sultanak Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2023 1 0 1 34 6 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzmerdi #5 Ben iki tranfer sonrasindada alerjik rinit oldum . Iki sonucumda negatif oldu ilk transferde cok agir oldu baya burnum tikandi hapsirik filan ikincisinde intralipit serum verdiler daha hafif alerji oldum ama sonucta tutmadi
Ben iki tranfer sonrasindada alerjik rinit oldum . Iki sonucumda negatif oldu ilk transferde cok agir oldu baya burnum tikandi hapsirik filan ikincisinde intralipit serum verdiler daha hafif alerji oldum ama sonucta tutmadi