- 22 Aralık 2017
- 137
- 118
- 33
- 37
- Konu Sahibi sevdanur_6767
-
Canim zaten ates hamilelik belirtileri arasinda var..bence doktorunu bilgilendirmelisin..korkmaa..bence belirti bu..Herkese merhaba. Kızlar bugün transferimin 6.gunu iki gündür ateşim çıkıyor 37.3 e kadar çıkıyor. Normal mi doktoru bilgilendirmeli miyim? Açıkçası acile git kan ver enfeksiyon olabilir tarzı bir şey demesinden de korkuyorum
Gerçekten mi hiç duymamıştım. Allah razı olsun canım cevap verdiğin için. Öyle bile olsa 6.gun belirti verir mi bilemedim. Umarım öyledir. Allah korusun iltihap falan olmasın daCanim zaten ates hamilelik belirtileri arasinda var..bence doktorunu bilgilendirmelisin..korkmaa..bence belirti bu..
Suan mesai saatini gecmis olabilir..yarin muhakkak doktorunu aramalisin..en azindan o seni yonlendirecektir..cekinme bu konuda..dunya paralar veriyoruz sonucta..manevi surecini hic acmayalim bile..ilgileneceklerdir...Gerçekten mi hiç duymamıştım. Allah razı olsun canım cevap verdiğin için. Öyle bile olsa 6.gun belirti verir mi bilemedim. Umarım öyledir. Allah korusun iltihap falan olmasın da
Canım kullandığımız progestan ateş yapıyor.ben transverden once başladım ateşim 37.1 lere çıkmıştı.Herkese merhaba. Kızlar bugün transferimin 6.gunu iki gündür ateşim çıkıyor 37.3 e kadar çıkıyor. Normal mi doktoru bilgilendirmeli miyim? Açıkçası acile git kan ver enfeksiyon olabilir tarzı bir şey demesinden de korkuyorum
Evt şimdi başka yerde de okudum ilk günlerde yoktu iki gündür olunca korktum ama normalmiş en azından teşekkür ederim canım cevap içinCanım kullandığımız progestan ateş yapıyor.ben transverden once başladım ateşim 37.1 lere çıkmıştı.
Evt öyleymiş büyük ihtimalle ilk günlerde yoktu onun için korktum. Cevap için teşekkürler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanaTedaviniz hayırlı olsun. Ben tüp bebek yaptırmadım ama asilama oldum Mart ayında. Aşılama sonrası günlerde ben de resmen alev alev yandim.. sıcak basması, ateş yükselmesi oluyordu.ben bunu kullanılan hormon ilaçlarına, ignelere bağlıyorum açıkçası. Hemşireye sormuştum, o da öyle söyledi.
Mesaj attım sekreterine daha dönmedi. Doğru söylüyorsun csnim ne paralar döküyoruz bu uğurda.Suan mesai saatini gecmis olabilir..yarin muhakkak doktorunu aramalisin..en azindan o seni yonlendirecektir..cekinme bu konuda..dunya paralar veriyoruz sonucta..manevi surecini hic acmayalim bile..ilgileneceklerdir...
Allah razı olsun, Rabbim hayırlı zamanda inşallah sana da nasip etsin. İnşallah bebeğin seninle kalırEvt öyleymiş büyük ihtimalle ilk günlerde yoktu onun için korktum. Cevap için teşekkürler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana
Merhabalar benimde bgn transferimin 5. Günü ateşim 37.3 çıkıyor bu durum normalmiymiş acabaEvt şimdi başka yerde de okudum ilk günlerde yoktu iki gündür olunca korktum ama normalmiş en azından teşekkür ederim canım cevap için
Bilmiyorum ki canim benim test günüm yarın. Doktorum sadece parol iç bol sıvı tüket dedi. Normal ya da değil demedi. İnşallah tutunma belirtisidirMerhabalar benimde bgn transferimin 5. Günü ateşim 37.3 çıkıyor bu durum normalmiymiş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?