T tubc Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 241 132 18 28 14 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tubc #1 Bugün Transfer yapıldı. Tuvalete gittiğimde peçete de kırmızı lekelenmeler görüyorum bu normalmi ??
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.944 7.382 108 14 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tubc #2 Kırmızı değil de pembe normal diye biliyorum. O da kan değil rahim ağzını yıkadıkları sıvı pembeymiş o gelebilir dediler
Kırmızı değil de pembe normal diye biliyorum. O da kan değil rahim ağzını yıkadıkları sıvı pembeymiş o gelebilir dediler
H humeyra92 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2014 1.044 836 123 15 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tubc #3 tubc .!.: Bugün Transfer yapıldı. Tuvalete gittiğimde peçete de kırmızı lekelenmeler görüyorum bu normalmi ?? Genişletmek için tıkla... Doktorunuza sorun ama normal işlem sırasında tahriş olmuştur bana doktorum olabileceğini söylemişti
tubc .!.: Bugün Transfer yapıldı. Tuvalete gittiğimde peçete de kırmızı lekelenmeler görüyorum bu normalmi ?? Genişletmek için tıkla... Doktorunuza sorun ama normal işlem sırasında tahriş olmuştur bana doktorum olabileceğini söylemişti
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 15 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tubc #4 tubc .!.: Bugün Transfer yapıldı. Tuvalete gittiğimde peçete de kırmızı lekelenmeler görüyorum bu normalmi ?? Genişletmek için tıkla... Transfer sonrası verilen bana verilen kağıtta kanama olması normal yazıyordu ama bende kanama olmamıştı
tubc .!.: Bugün Transfer yapıldı. Tuvalete gittiğimde peçete de kırmızı lekelenmeler görüyorum bu normalmi ?? Genişletmek için tıkla... Transfer sonrası verilen bana verilen kağıtta kanama olması normal yazıyordu ama bende kanama olmamıştı