Transfer sonrası belirti

bulutlarustunde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
34
21
38
30
Kızlar merhaba🥰 burda yeniyim hatam olursa affola 🙏 3.gün embriyosu transferi oldum geçtiğimiz cumartesi günü, 2-3 güne kadar gece bile uykudan uyandıran ağrım olurdu fakat şuan tüm belirtilerim geçti sanki, sadece göğüslerimde biraz ağrı var oda ilaçtan mı diyorum. Belirti olmadan pozitif görenler var mı?

Kızlar merhaba🥰 burda yeniyim hatam olursa affola 🙏 3.gün embriyosu transferi oldum geçtiğimiz cumartesi günü, 2-3 güne kadar gece bile uykudan uyandıran ağrım olurdu fakat şuan tüm belirtilerim geçti sanki, sadece göğüslerimde biraz ağrı var oda ilaçtan mı diyorum. Belirti olmadan pozitif görenler var mı?
Belirti arama canım. Rahat bırak kendini. Çünkü yaşadığımız şeyler ilaçların etkisi. Bir sürü ilaç kullanıyoruz. Ben 5. Gun embriyosu transferi olmuştum. Bacak agrilarim vardı ama o da progesteron takviyesinden dolayı oluyormuş. Göğüslerde hassasiyet falan da yaşamadım. Belirtilere bakıyordum sürekli bende neden yok bu belirtiler deyip üzülüyordum. Hiç gerek yok öyle şeylere. Bol su iç, kendini yormadan kasmadan hareket et. Kan dolaşımına ihtiyacı var çünkü. Ilaclarini da al saatine göre. Gerisi takdiri ilahi zaten. ❤❤ benim belirtilerim 5+4 te falan başladı göğüs hassasiyeti biraz, mide bulantısı falan. Sonra sonra başlıyo her şey.

Back