Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bı kızım var 15 yaşında doğal yolla olmuştu. Tekrar karar verdigimizde tüp Bebek zorunlu oldu tabi ki çok çok heyecanlıyız. Sizde transfer sonucu mu bekliyorsunuz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin zaten çok zor ve yıpratıcı bir surec
Benim bı kızım var 15 yaşında doğal yolla olmuştu. Tekrar karar verdigimizde tüp Bebek zorunlu oldu tabi ki çok çok heyecanlıyız. Sizde transfer sonucu mu bekliyorsunuz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin zaten çok zor ve yıpratıcı bir surec
Allah bağışlasın rabbim tekrardan nasip etsin inşallah evet bende transfer sonrası 7. Günümdeyim gün sayıyorum çok zor günlerdi gerçekten maddi manevi yıprandık emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim sonu güzel olsunda bene çok heyecanlıyım