• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtileri

Amin amin bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kucağımızı boş bırakmasın size de bana da o müjdeli haberi almayı nasip etsin heyecan var mııbeni

Amin amin bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kucağımızı boş bırakmasın size de bana da o müjdeli haberi almayı nasip etsin heyecan var mııı ❤️
Benim bı kızım var 15 yaşında doğal yolla olmuştu. Tekrar karar verdigimizde tüp Bebek zorunlu oldu tabi ki çok çok heyecanlıyız. Sizde transfer sonucu mu bekliyorsunuz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin zaten çok zor ve yıpratıcı bir surec

Benim bı kızım var 15 yaşında doğal yolla olmuştu. Tekrar karar verdigimizde tüp Bebek zorunlu oldu tabi ki çok çok heyecanlıyız. Sizde transfer sonucu mu bekliyorsunuz inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin zaten çok zor ve yıpratıcı bir surec
Allah bağışlasın rabbim tekrardan nasip etsin inşallah 🥰 evet bende transfer sonrası 7. Günümdeyim gün sayıyorum çok zor günlerdi gerçekten maddi manevi yıprandık emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim sonu güzel olsunda bene çok heyecanlıyım 🥹

Siz hangi süreçtesiniz şuan

Back
X