İnşallahhhhhhh..Amin,hepimizin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhhhhh..Amin,hepimizin inşallah![]()
Tabiki kayit bolumune gebelik test yaptiricam doyosun yapoyorlar yesil alanda sirani bekliyorsun gilgisayardan onay yapiyorlar kan yerine gidip kan veriyorsun kolidorda ekranda ksmini takip et sonuc cikinca kayit oldugun yerden ismi soylersin sonucunu veriyorlar 1 saate cikor 50 dk hata saglik ocaginda neder vermedin falan derselerde çalişiyorum zamanim olmadi dersin zaten oyle şey demelerine haklarida yokta kimse bişey sirmaza demezde ben 2 kez vermiştim acildeAyy bilmedimacilden bakıyorlar mi hcg ye..
BilmiyordumTabiki kayit bolumune gebelik test yaptiricam doyosun yapoyorlar yesil alanda sirani bekliyorsun gilgisayardan onay yapiyorlar kan yerine gidip kan veriyorsun kolidorda ekranda ksmini takip et sonuc cikinca kayit oldugun yerden ismi soylersin sonucunu veriyorlar 1 saate cikor 50 dk hata saglik ocaginda neder vermedin falan derselerde çalişiyorum zamanim olmadi dersin zaten oyle şey demelerine haklarida yokta kimse bişey sirmaza demezde ben 2 kez vermiştim acilde
Varmi bi haber cnm bende 1 saat sonra gidicem vermeye inŞAllahİnşallahhhhhhh..![]()
Malesef hala haber bekliyorum çıkmadı dahaVarmi bi haber cnm bende 1 saat sonra gidicem vermeye inŞAllah
Güzel haberlerinizi bekliyoruzMalesef hala haber bekliyorum çıkmadı daha![]()
Evet sonuç çıksın hemen yazacam.. çok değişik ruh hali deyim korku endişe stres ...Güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Sizi çok iyi anlıyorum. Şunu bilin ki güzel haber aldığınızda biz buradaki kadınlar da sanki kendimiz güzel haber almış gibi sevineceğizEvet sonuç çıksın hemen yazacam.. çok değişik ruh hali deyim korku endişe stres ...![]()
Sonucun çıktı beta hcg 221.30 çıktı çok şükür var dimi olmuş dimiSizi çok iyi anlıyorum. Şunu bilin ki güzel haber aldığınızda biz buradaki kadınlar da sanki kendimiz güzel haber almış gibi sevineceğizdualarımız sizinle
Beta hcg sonucun 221.30 çıktı canımEvet sonuç çıksın hemen yazacam.. çok değişik ruh hali deyim korku endişe stres ...![]()
Olmuşş olmuşşşSonucun çıktı beta hcg 221.30 çıktı çok şükür var dimi olmuş dimi..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sağolunOlmuşş olmuşşştebrik ederim harika bir haber bu
çok sevindim sizin için. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
![]()
Ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım rabbim hepimize yaşatsın bu sevinciBeta hcg sonucun 221.30 çıktı canımşükürler olsun ki rabbim .. herkese nasip etsin kimsenin emeği boşa gitmesin İnşallah
Aminnn inşallahhhh rabbim nasip etsin isteyen herkeseYa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci