Transfer sonrası belirtim yok 🙄

Ayy bilmedim 🤔🤔🤔acilden bakıyorlar mi hcg ye..
Tabiki kayit bolumune gebelik test yaptiricam doyosun yapoyorlar yesil alanda sirani bekliyorsun gilgisayardan onay yapiyorlar kan yerine gidip kan veriyorsun kolidorda ekranda ksmini takip et sonuc cikinca kayit oldugun yerden ismi soylersin sonucunu veriyorlar 1 saate cikor 50 dk hata saglik ocaginda neder vermedin falan derselerde çalişiyorum zamanim olmadi dersin zaten oyle şey demelerine haklarida yokta kimse bişey sirmaza demezde ben 2 kez vermiştim acilde

Benimde hiç belirtim yok ilk deneme negatif oldu 3aa 5. Gün embriyosu , şimdi ikinci deneme 2 embriyo 3aa ve 3ab 5. Gün yine hiçbir belirtim yok insan üzülüyor tabi, sadece yüzümde sivilce çıktı oda bence ilaçlardan bugun 5. Gün 🥹

Tabiki kayit bolumune gebelik test yaptiricam doyosun yapoyorlar yesil alanda sirani bekliyorsun gilgisayardan onay yapiyorlar kan yerine gidip kan veriyorsun kolidorda ekranda ksmini takip et sonuc cikinca kayit oldugun yerden ismi soylersin sonucunu veriyorlar 1 saate cikor 50 dk hata saglik ocaginda neder vermedin falan derselerde çalişiyorum zamanim olmadi dersin zaten oyle şey demelerine haklarida yokta kimse bişey sirmaza demezde ben 2 kez vermiştim acilde
Bilmiyordum 😞şimdi böyle beklemek çok zor akşam üstü sağlık ocağındaki hemşireyi arayıp soracam belki o görebilir sonucumu

Evet sonuç çıksın hemen yazacam.. çok değişik ruh hali deyim korku endişe stres ...🙄🙏
Sizi çok iyi anlıyorum. Şunu bilin ki güzel haber aldığınızda biz buradaki kadınlar da sanki kendimiz güzel haber almış gibi sevineceğiz🙏dualarımız sizinle

İlk tüp bebek denememde bir sürü belirtim vardı ve negatif oldu. 2. de hiç bir belirti yaşamadım, kendimi transfer olmamış gibi hissettim, ama pozitif oldu.Belirtilere takılmayın, stres yapmayın lütfen. Belirtilerim 11-12.günden sonra başladı. Herkes birbirinden farklı, ilaçlarında bir sürü yan etkisi var. İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavuşuruz :)

Sizi çok iyi anlıyorum. Şunu bilin ki güzel haber aldığınızda biz buradaki kadınlar da sanki kendimiz güzel haber almış gibi sevineceğiz🙏dualarımız sizinle
Sonucun çıktı beta hcg 221.30 çıktı çok şükür var dimi olmuş dimi 🙏🙏🙏🤔😍..

Back
X