Transfer sonrası belirtisizlik????

antlara

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
80
1
621
Diğer
Arkadaşlar ikinci tüp bebek denemem gerçekleşti.Ancak sadece karnım da şiklik var ve 8i günüm.Sizce normal mi?Hiç bir şey hissetmiyorum bugün meraktran idrar testi yaptım negatif çıktı.Bu şişkinlik estroferm ve Jelden kaynaklı olabilirmi???

valla canım benim de 2. denemem 9. günüm bende şişlik bile yok hiçbir belirti yok yani yarın test yapıcam belli olur ak koyun karakoyun

Arkadaşlar ikinci tüp bebek denemem gerçekleşti.Ancak sadece karnım da şiklik var ve 8i günüm.Sizce normal mi?Hiç bir şey hissetmiyorum bugün meraktran idrar testi yaptım negatif çıktı.Bu şişkinlik estroferm ve Jelden kaynaklı olabilirmi???

canım doktorlar sürekli söylüyor idrar testi yapmayın moraliniz bozulur diye.bizde burda sürekli uyarmaya yardımcı olmaya çalışıyouz yapmayın diye.kanda bile 8.gün çıkmayan bhcg idrarda nasıl çıksın.benim kanda 11.gün 13 çıkmıştı düşün artık.10.gün kan testi versem hiç çıkmayacaktı.transferden sonra bebek tutunsada tutunmasada bir belirti olmuyor canım.o şişlikler okadar uyarılan yumurtalıklardan ve yumurta toplanmasından kaynaklanıyor.en önemli şey stres onun için stres yapma 11-12 günü bekle kan testini yaptır.inş sımsıkı tutunmuştur bebeğin.

ben 8. günümde kan testi yapmıştım ve pozitif sonucu aldım çok şükür

idrarda çıkmaz büyük ihtimal moralini bozma bide bende de hiçbi belirti yoktu sadece karnım şişti ve adet sancılarım başlamıştı

inşallah pozitif sonucu alırsın:21:

Kızlar umarım sizlerinde gönlünde geçen ne ise kabul olur ancak benim bugün adet ağrılarım gibi sancım başladı..İlkinde de aynen böyle bir ağrı ile başlamıştı..Ne diyeyim haktan hayırlısı..

kızlar benim transferin 2. günü başladı adet ağrıları gibi agrılar inanın 5 haftalıkken ancak geçti diyebilirim ümitsizliğe kapılmayın 12. günü bekleyip kan testi yaptırın inş. güzel haberler verirsiniz hepiniz...

Back
X