transfer sonrası beslenme acil yardım

123boncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
263
168
53
Arkadaşlar transfer yaptırmaya hazırlanıyorum ve bu ilk tüp bebek denemem.Transfer sonrasında nasıl beslenmeliyim Ayrıca ananasın faydasını goren var mı Bilgilendirirseniz coook mutlu olacam

Baska fikri olan yok muu
Hayırlı olsun öncelikle inşallah hayallerine kavusursun... Teansferden sonra en önemli sey bol bol su içmek bunu sakın ihmal etme arkadaşım. Doktorum bana günde bş bardak nar suyu tavsiye etti, bi arkadaşımda kabak çekirdeği demişti... Ctesi transferim var ben şimdiden başladım:KK66:. Hıı bide protein ağırlıklı beslen demişti doktorum ama en önemlisi SU.

Hayırlı olsun öncelikle inşallah hayallerine kavusursun... Teansferden sonra en önemli sey bol bol su içmek bunu sakın ihmal etme
arkadaşım. Doktorum bana günde bş bardak nar suyu tavsiye etti, bi arkadaşımda kabak çekirdeği demişti... Ctesi transferim var ben şimdiden. başladım:KK66:. Hıı bide protein ağırlıklı. beslen demişti doktorum ama en önemlisi SU.

Arkadasim cok faydali oldun tesekkurler Rabbim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insallah

transfer sonrasi kabiz olmamaya dikkat edin.Ben ananas kabak cekirdegi yemiştim.agir islerden sakinin günlük islerinizi yapabilirsiniz ben ilk uc gun dinlendim sonra ise gitmiştim Allah a boool bool dua edin stres yapmayin nasibinizde varsa minik yumosunuz siki siki tutunacaktır Allahin izniyle .... bool sanslar size .....biz de 2. için denemeye karar verdik rabbim yardimcimiz olsun hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Back
X