Transfer sonrası beta hcg değerleri yavaş ilerleyen arkadaşlar buraya dr larımız ne dedi ne önerdi sonuçlar ne oldu beta hcg değerlerimizi gününü ve artış miktarını yazalım hepsini burda paylaşalım allah rızası için birbirimize faydamız olsun destek olalım.
Benim transfer sonrası
10. Gün beta hcg :65
12. Gün beta hcg :95
14. Gün beta hcg :142
16. Gün beta hcg değerimi istedi doktor pazartesi yaptıracağım inşallah ikiye katlamış olur..
transfer sonrası beta hcg değerleri yavaş ilerleyen arkadaşlar buraya dr larımız ne dedi ne önerdi sonuçlar ne oldu beta hcg değerlerimizi gününü ve artış miktarını yazalım hepsini burda paylaşalım allah rızası için birbirimize faydamız olsun destek olalım.
Benim transfer sonrası
10. Gün beta hcg :65
12. Gün beta hcg :95
14. Gün beta hcg :142
16. Gün beta hcg değerimi istedi doktor pazartesi yaptıracağım inşallah ikiye katlamış olur..
Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım takıp edıyordum yeni üye oldum ben 7.5 aylık bebeğimi kaybettim rahim parçalandı ölümden döndüm anlıcanız 2 yıl yasaktı tup bebek önerdi drm birincisi tutmadı 2 ci denemm 2 tarnsfer yapıldı dondurulmuş 7 gun idrarda cıktı dayanamadım 10 gun kan testım 75.18 12 gunum 82.64 cok yukselmemiş 14 yanı yarın yıne yaptrcam sizce bebeklrm duruyormudur