• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI BETA HCG DERĞERLERİ

İnşallah cumaya daha büyür ve görürsünüz kuzuyu 🤲🤲 Rabbim gönlüne göre versin canını sıkma canım bu surecler gerçekten zor ve sancılı geçiyor hep sabır hep sabır inşallah sabrimizin mükâfatını alırız hepimiz 🤲🤲🤲
Amin inşallah canım bu mübarek günde Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin 🤲🤲🤲

Merhaba herkese, ben de ABD'de tup bebek tedavisi goruyorum. 12 Subatta 5. gun donmus embryo transfer ettiler. 10. gun teste gittim ve hcg'm 5.28 cikti. Daha once dis gebelik gecmisim oldugu icin herhalde tutmadi dedim ama burada yazilanlari okuyunca umit doldu kalbime. Yarin tekrar test verecegim. Lutfen benim icin dua edin

Merhaba arkadaşlar 2. Transferimi oldum Şubat 2 sinde 5. Gün embriyosu transfer günü saymadan yazıyorum değerlerimi
8. Günü 92
10. Günü 284
12. Günü 665
14. Gün yani bugün 1250
Pazartesi günü ultrason için çağırdı doktorum ama endişeliyim adet olacakmışım gibi ağrım var dr la konuştum endişe etme dedi iğne yazayım vurun dedi iğne yaptırdım şimdi ayrıyetten de progestron fitil ve dupbaston kullanıyorum
Arkadaşlar güncelleme yapıyorum en son 16. Gün beta hcg değerim 3390 çıktı ikizlere gebeyim keseleri gördük haftaya perşembe kalp atışı için gideceğim . Allah isteyen herkese versin inşallah hiç ümidim yoktu testi öylesine yapmıştım ve pozitifi gördüm şükür . Onun öncesinde hep kafama takardım günler öncesinden test verirdim ne zaman ki bıraktım artık dedim 3 ay ara vericem hamile olduğumu öğrendim . Çok stres yapmamak gerekiyor vücudumuzu strese sokmamak gerekiyor Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla en güzelini nasip etsin inşallah 🙏

Merhabalar. Benim transferin 9. Günü bugün. Beta hcgm baktırdım az önce. Değerim 212 çıktı sizce sonuç nedir? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim 🙏

Merhabalar 5.gun embriyosu 26 nisanda transfer
6.gun 25
9.gun 150
13.gun 1100 cikti benim
Keseyi gorduk kalp atisini da duyarsam rahatlayacagim 🙏

Back
X