Transfer sonrası Beta Hcg

seymeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
81
71
88
36
Herkese merhaba,
Dondurulmuş 5. Gün tek embriyo ile transfer oldum. 8. Gün beta değerim 278 çıkto. Tek embriyo transfer edilmişti ama değerin yüksek olması bana ikiz gebelik ihtimalini düşündürdü. Okuduğum bazı formlarda beta yüksekliği ile alakası yok yazmışlar ama yinede çok merak ettim. Var mı böyle bi durum yaşayan?
Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için

Tek embriyonun bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı acaba aklıma o geldi Benim tek embriyo 9. gün 127 çıkmış, sizin yüksek hakikaten

Tek embriyonun bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var mı acaba aklıma o geldi Benim tek embriyo 9. gün 127 çıkmış, sizin yüksek hakikaten
Öyle bir ihtimal var ama çok düşükmüş. Allaha güç gitmesin elbette bebek sahibi olmayı çok istiyorum ama ikiz gebelik biraz ürkütüyor. Gerçi beta değeriyle alakası yok diyenlerde var . Hakkımızda hayırlısı diyip heyecanla bekliyoruz size de hayırlı olsun

Sizin sonuç ne oldu acaba? İkiz mıymış.Umarim güzel haberler aliriz

Merhaba, benim de 9. Gun 400 cikmisti, 5. Gun tek embriyo. Ikiz degil, tek. Sanirim cidden yukseklikle alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…