Transfer sonrası beta

Tamam artik sevinebilirsiniz kesin olarak gebelik var :) ancak bu değer tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. iyi ya da kötü diye yorumlayabilmek icin 2 gun sonra aynı yer ve aynı saatte kan vermeniz gerekiyor. Eger 2 katı artarsa sorun yok demektir

Tamam artik sevinebilirsiniz kesin olarak gebelik var :) ancak bu değer tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. iyi ya da kötü diye yorumlayabilmek icin 2 gun sonra aynı yer ve aynı saatte kan vermeniz gerekiyor. Eger 2 katı artarsa sorun yok demektir
Teşekkür ederim testi ne kadar süre tekrarlamam gerekiyor peki

Kızlar yine ben 🙈Transfer günü hariç 7.gün beta hcg 82 iyi mi ?🥹

Maşallah canım gözünaydın olsun çok iyi çıkmış değerin sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲 bence test günün ne zamansa o gün kan ver birde doktoruna söylersin onlar sana durumunu göre kaç defa vereceğini söylecektir 🌺

2 gün sonra tekrar kan verin eğer 2 katı artmissa tekrar vermenize gerek yok. Saglikli oldugunu gosterir. Ama bizlerin ici rahat etmediği için dayanamayip bi 2 gun sonra daha tekrar veriyoruz :) sadece aynı yer ve aynı saatte olmasına dikkat edin. Bu önemli bir kriter

Maşallah canım gözünaydın olsun çok iyi çıkmış değerin sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲 bence test günün ne zamansa o gün kan ver birde doktoruna söylersin onlar sana durumunu göre kaç defa vereceğini söylecektir 🌺
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun pazartesi 4 idi sonuç perşembe 82 oldu dr ilettim 2 gün sonra tekrar ver dedi ne kadar süre vereceğim onu bilmiyorum sadece

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun pazartesi 4 idi sonuç perşembe 82 oldu dr ilettim 2 gün sonra tekrar ver dedi ne kadar süre vereceğim onu bilmiyorum sadece

Eğer iki gün sonra ki değerin güzel gelirse artık verme der kese günü verir bazı duruma göre bir defa daha isteyebilir çok şükür artık gebelik gerçekleşmiş sakin kal Allahın izniyle inşallah iyi olur Amin 🤲 ben test günüm hariç hiç vermedim doktor değerin yüksek dedi artık verme bir daha vermedim kese günü vermişti 🥰

Eğer iki gün sonra ki değerin güzel gelirse artık verme der kese günü verir bazı duruma göre bir defa daha isteyebilir çok şükür artık gebelik gerçekleşmiş sakin kal Allahın izniyle inşallah iyi olur Amin 🤲 ben test günüm hariç hiç vermedim doktor değerin yüksek dedi artık verme bir daha vermedim kese günü vermişti 🥰
Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum gerçekten 🙏

Ayyy 7. Gün falan erken diyorlardı bende bekliyorum bana da umut oldunuz şu an :)
Ayyy 7. Gün falan erken diyorlardı bende bekliyorum bana da umut oldunuz şu an :)
Ben de çok gördüm 7. ve 8.günlerde negatif görenlerin olduğunu ama dayanadım birde 5.günde beta 4 çıktı bende ondan umutlanarak yaptırdım siz hangi hastane yaptırdınız transferim kaçıncı günü

Allahım amin siz kaç haftalıksınız?🫠

Doktorun dediğine göre şu an 8. Haftadayım çarşamba günü tekrar kontrolüm var bakalım orada kaç çıkacak bu gideceğim kadın doktorum. ilk Muayenem tüp bebek merkezinde oldu artık kendi doktoruma geçtim hayırlısı inşallah 🤲🥹❤️

Size benden daha tecrübelisiniz o yüzden size sormak istedim transfer günüden hesaplanıyor yoksa son adet tarihinden mi gebelik zamanı

Back
X