- 17 Mayıs 2025
- 51
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Seddddossss
Kızlar yine ben
Transfer günü hariç 7.gün beta hcg 82 iyi mi ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim testi ne kadar süre tekrarlamam gerekiyor pekiTamam artik sevinebilirsiniz kesin olarak gebelik var :) ancak bu değer tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. iyi ya da kötü diye yorumlayabilmek icin 2 gun sonra aynı yer ve aynı saatte kan vermeniz gerekiyor. Eger 2 katı artarsa sorun yok demektir
Kızlar yine benTransfer günü hariç 7.gün beta hcg 82 iyi mi ?
![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun pazartesi 4 idi sonuç perşembe 82 oldu dr ilettim 2 gün sonra tekrar ver dedi ne kadar süre vereceğim onu bilmiyorum sadeceMaşallah canım gözünaydın olsun çok iyi çıkmış değerin sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Aminbence test günün ne zamansa o gün kan ver birde doktoruna söylersin onlar sana durumunu göre kaç defa vereceğini söylecektir
![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun pazartesi 4 idi sonuç perşembe 82 oldu dr ilettim 2 gün sonra tekrar ver dedi ne kadar süre vereceğim onu bilmiyorum sadece
Ayyy 7. Gün falan erken diyorlardı bende bekliyorum bana da umut oldunuz şu an :)Kızlar yine benTransfer günü hariç 7.gün beta hcg 82 iyi mi ?
![]()
Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum gerçektenEğer iki gün sonra ki değerin güzel gelirse artık verme der kese günü verir bazı duruma göre bir defa daha isteyebilir çok şükür artık gebelik gerçekleşmiş sakin kal Allahın izniyle inşallah iyi olur Aminben test günüm hariç hiç vermedim doktor değerin yüksek dedi artık verme bir daha vermedim kese günü vermişti
![]()
Ayyy 7. Gün falan erken diyorlardı bende bekliyorum bana da umut oldunuz şu an :)
Ben de çok gördüm 7. ve 8.günlerde negatif görenlerin olduğunu ama dayanadım birde 5.günde beta 4 çıktı bende ondan umutlanarak yaptırdım siz hangi hastane yaptırdınız transferim kaçıncı günüAyyy 7. Gün falan erken diyorlardı bende bekliyorum bana da umut oldunuz şu an :)
Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum gerçekten![]()
Allahım amin siz kaç haftalıksınız?Ben hâlâ inanamıyorum rüya gibi geliyor inşallah sağlıcakla kucağımıza Almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin![]()
Ben de çok gördüm 7. ve 8.günlerde negatif görenlerin olduğunu ama dayanadım birde 5.günde beta 4 çıktı bende ondan umutlanarak yaptırdım siz hangi hastane yaptırdınız transferim kaçıncı gün
Allahım amin siz kaç haftalıksınız?![]()
Umarım güzel sonuçlar alırsınız sağlıkla kavuşuruz hepimiz21 Mayıs Çarşamba Ankara memorial da yaptırdım henüz 2. Gündeyim :)
Güzel haberler almak nasip olsun hepimizeDoktorun dediğine göre şu an 8. Haftadayım çarşamba günü tekrar kontrolüm var bakalım orada kaç çıkacak bu gideceğim kadın doktorum. ilk Muayenem tüp bebek merkezinde oldu artık kendi doktoruma geçtim hayırlısı inşallah![]()
Amin amin günler geçmek bilmiyormuş heyecandanUmarım güzel sonuçlar alırsınız sağlıkla kavuşuruz hepimiz![]()
Size benden daha tecrübelisiniz o yüzden size sormak istedim transfer günüden hesaplanıyor yoksa son adet tarihinden mi gebelik zamanıEğer iki gün sonra ki değerin güzel gelirse artık verme der kese günü verir bazı duruma göre bir defa daha isteyebilir çok şükür artık gebelik gerçekleşmiş sakin kal Allahın izniyle inşallah iyi olur Aminben test günüm hariç hiç vermedim doktor değerin yüksek dedi artık verme bir daha vermedim kese günü vermişti
![]()
Güzel haberler almak nasip olsun hepimize![]()