Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 in üstü pozitif değil mi ?1 tane 5. Gün, 1 tanede 3. Gün olmak üzere Çift embriyo Transferinden sonra 9. Gün beta 7,63 çıktı bu değer normalmi, ğeç tutunma olabilirmi? Yoksa direk negatifmi? Başına bu şekilde gelen ve sağlıklı gebe kalan oldumu?
Evet 5 üstü pozitif ama forumdaki diğer 9. Gün sonuçlarına bakınca herkesinki ortalama 100 çıkmış, benimki bukadar düşük olunca modelim bozuldu5 in üstü pozitif değil mi ?
Bir saate sonucum çıkacak İnşallah sorunsuz ilerlerBiraz düşük evet ama önemli olan 2 günde bir %60 artış. Moral bozmayın bence yükselebilir de.
2 güne bir %60 artış olursa sorun yok demektir. Herkesin beta değeri farklı oluyor. Belki geç tutunmadırBir saate sonucum çıkacak İnşallah sorunsuz ilerler
Ne çıktı canim sonucunBir saate sonucum çıkacak İnşallah sorunsuz ilerler
21.5 çıktı, nasıl sonuç şimdiNe çıktı canim sonucun
2 gün geçti sanırım 11. Gün mu bugün. Artış iyi bence21.5 çıktı, nasıl sonuç şimdi
Gayet iyi artmış belki 3. Gün tutunmuştur umudunu kaybetme artış güzel olsun yeterli21.5 çıktı, nasıl sonuç şimdi
Evet 11. Gün2 gün geçti sanırım 11. Gün mu bugün. Artış iyi bence![]()
İnşallah tutarEvet 11. Gün
3. Testimde 21 den 75 e çıktı2 gün geçti sanırım 11. Gün mu bugün. Artış iyi bence![]()
Gayet iyi gidiyo gibi3. Testimde 21 den 75 e çıktı
Artış çok iyi3. Testimde 21 den 75 e çıktı
Ben de benzer durumdayım 15 Eylül de 5.gun embriyosu transfer edildi iki tane değerim dün 6,93 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi beta sıfırlanır düşük yaparsın dedi ve ilaçları bıraktırdı sizin durumunuzu görünce biraz umutlandim çok az bir lekelenme oldu ama sizde de var miydi1 tane 5. Gün, 1 tanede 3. Gün olmak üzere Çift embriyo Transferinden sonra 9. Gün beta 7,63 çıktı bu değer normalmi, ğeç tutunma olabilirmi? Yoksa direk negatifmi? Başına bu şekilde gelen ve sağlıklı gebe kalan oldumu?
İlaçları bırakmayın ama bırakırsanız adet olursunuz ilaçlar engelliyor regli. Doktorunuz bırak dediyse siz bilirsiniz de yine de umut vardır inşallahBen de benzer durumdayım 15 Eylül de 5.gun embriyosu transfer edildi iki tane değerim dün 6,93 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi beta sıfırlanır düşük yaparsın dedi ve ilaçları bıraktırdı sizin durumunuzu görünce biraz umutlandim çok az bir lekelenme oldu ama sizde de var miydi
Bebiş yerleştiğinde hafif pembe lekelenme oluyor,Ben de benzer durumdayım 15 Eylül de 5.gun embriyosu transfer edildi iki tane değerim dün 6,93 çıktı. Doktor kimyasal gebelik dedi beta sıfırlanır düşük yaparsın dedi ve ilaçları bıraktırdı sizin durumunuzu görünce biraz umutlandim çok az bir lekelenme oldu ama sizde de var miydi
İnşallah dediğiniz gibi olur inşallahİlaçları bırakmayın ama bırakırsanız adet olursunuz ilaçlar engelliyor regli. Doktorunuz bırak dediyse siz bilirsiniz de yine de umut vardır inşallah
Tekrar kan verdiniz mi acaba3. Testimde 21 den 75 e çıktı