Transfer sonrası erken gebelik testi

Umudumbayto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
1.067
2.076
83
46
Selam arkadaşlar 9temmuz saat 14:00 te dondurulmuş 3.gün emriosu 3emrio transferi oldum.bugun sabah dayanamayıp test yaptım evde tek çizgi çokmu erken sizce test gününü sayarsak bugün 7.gün keşke bekleseydim test gününü modum inanılmaz düştü 😔

Selam arkadaşlar 9temmuz saat 14:00 te dondurulmuş 3.gün emriosu 3emrio transferi oldum.bugun sabah dayanamayıp test yaptım evde tek çizgi çokmu erken sizce test gününü sayarsak bugün 7.gün keşke bekleseydim test gününü modum inanılmaz düştü 😔

Canım transfer günü teknik olarak sayılmıyor. Normalde bugün 6.günün ve çok erken test yapmak için.

Bende seninle aynı gün transfer oldum. 21 Temmuz test günüm o güne kadar yapmayı düşünmüyorum. Modumuzu düşürmeye gerek yok 🙂

Tesekkurederim inşallah o sebepledir
Bende seninle aynı gün transfer oldum. 21 Temmuz test günüm o güne kadar yapmayı düşünmüyorum. Modumuzu düşürmeye gerek yok 🙂
A ne güzel 😊aman diyim heycanina merakına yenilme bekle arkadaşım hadi hayırlı haberler inşalalh bana haber ver canim🙇‍♀️😊
Canım transfer günü teknik olarak sayılmıyor. Normalde bugün 6.günün ve çok erken test yapmak için.

Selam kızlar benim 8.günüm idrarda birşey çıkmadı ama kanda yaptırsam çıkar mı aceba doktorum 12. Günde yaptır dedi ama bekleyemiyorum 😞
Selam yaptırma ben o hataya düştüm merakima yenik düştüm benimde bugün 7.gün tek çizgi çıkacağını bile bile yaptım ve kendi modumu kendim düşürdüm bekle 12.gün yap derim

Merhaba, umarım Hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bugün altıncı günüm biliyor musun şimdi evden çıkıyordum test almak için, çok merak ediyorum , kafam çok karışık, Çift embriyo konuldu, 40 yaşımdayım.

Merhaba, umarım Hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde bugün altıncı günüm biliyor musun şimdi evden çıkıyordum test almak için, çok merak ediyorum , kafam çok karışık, Çift embriyo konuldu, 40 yaşımdayım.
Öncelikle hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana 🙇‍♀️😊ama sakin test yapıp bodu boşuna germe kendini ben yaptım o hatayı pişman oldum.en az 10.günü bekle derim😊biliyorum sabretmek çok zor bende kendimi şuan zor frenliyorum😁 ama biraz daha sabir

Arkadaşlar en büyük sorun erken test yapmak :p ben o hataya düştüm. 7.günümde baktım negatif çıktı. 10.güne kadar ruh gibi gezdim. Kanda da negatif çıktı :p

Yani o 3 gün fazladan üzüldüm. Yapmayın, yaptırmayın. Çok zor ama yapacak bir şey yok. Bekleyeceğiz.

Evet fazla
Arkadaşlar en büyük sorun erken test yapmak :p ben o hataya düştüm. 7.günümde baktım negatif çıktı. 10.güne kadar ruh gibi gezdim. Kanda da negatif çıktı :p

Yani o 3 gün fazladan üzüldüm. Yapmayın, yaptırmayın. Çok zor ama yapacak bir şey yok. Bekleyeceğiz.
Evet fazla aceleciyiz gönül ferman dinlemiyor az sabır ama ama ama🤦‍♀️

Öncelikle geçmiş olsun umarım yerini mutluluk kaplar 🙇‍♀️

3.gün embriyosunun hala da taze embriyoysa erken çıkması çok zor canım kendini üzme boşuna

Yani o 3 gün fazladan üzüldüm. Yapmayın, yaptırmayın. Çok zor ama yapacak bir

3.gün embriyosunun hala da taze embriyoysa erken çıkması çok zor canım kendini üzme boşuna

Back
X