Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 5. gün yapmıştım cok silik gördüm kandada poztifi gördüm :)Merhaba,
Transfer sonrası erken gebelik testi en erken kaçıncı gün silik çizgi başlar kızlar biliyor musunuz?
4.gün bile silik çizgi başlayan okuyorun doğru mu?
Ya da erken gebelik testi negatif olanlar kanda pozitif görenler kimler
merhaba ben tiktokta cokca video izlemiştim bununla ilgili orada baya örnek var. Genellilke 5. gün silik çizgiler cıkmış. Gün gün gösteren kullanıcılar var.Merhaba,
Transfer sonrası erken gebelik testi en erken kaçıncı gün silik çizgi başlar kızlar biliyor musunuz?
4.gün bile silik çizgi başlayan okuyorun doğru mu?
Ya da erken gebelik testi negatif olanlar kanda pozitif görenler kimler
Denedim 5.gün olmadımerhaba ben tiktokta cokca video izlemiştim bununla ilgili orada baya örnek var. Genellilke 5. gün silik çizgiler cıkmış. Gün gün gösteren kullanıcılar var
markası neydi testinDenedim 5.gün olmadı![]()
Denedim 5.gün olmadı![]()
Doratest canımmarkası neydi testin
durdukça falan hiç mi çizgi cıkmadı hayali de olsa ? 30 algılıyormuş minimum predictor early varsa onla denesen yarın ilk idrardaDoratest canım
6 saat boyunca gidip baktım asla silik bile olmadıdurdukça falan hiç mi çizgi cıkmadı hayali de olsa ? 30 algılıyormuş minimum predictor early varsa onla denesen yarın ilk idrarda
Bende yaptım negatif çıktı canım senin gibi bende hayla beklemedeyim6 saat boyunca gidip baktım asla silik bile olmadı
Günaydın yaptım sıfır çizgi silik bile değil olmayınca olmuyordurdukça falan hiç mi çizgi cıkmadı hayali de olsa ? 30 algılıyormuş minimum predictor early varsa onla denesen yarın ilk idrarda
Belki geç tutunuyordurGünaydın yaptım sıfır çizgi silik bile değil olmayınca olmuyor
Yani 7 ayda geldim transfer aşamasına her ay bir yumurta ile. 6aa ve genetiği geçen tek embriyomdu. Bir daha deneyecek gücüm kalmadı. 6aa daha erken bile sonuç vermeliydi burdan dönmez.Belki geç tutunuyordurinşallah buradan pozitife döner
uzun bir süredir süreçlerimizi biliyoruz seninle ben olacağına inanmak istiyorum senin için
![]()
Umarım ama çok yoruldum hayırlı sağlıklı doğumlar dilerimBen 6. Gün yapmıştım silik bile yoktu 8. Gün kanda öğrendim 164 ile o yüzden canininzi sıkmayın bazen testler algilamiyor
Umarım ama çok yoruldum hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Sonucunuz ne olduUmarım ama çok yoruldum hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Peki transfer günü 1 mi saydınız 0 mı?ben 5. gün yapmıştım cok silik gördüm kandada poztifi gördüm :)