Transfer sonrası erken test yapanlar

İnşallah . Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. O kadar çok hormon alıyoruz ki artık regl olmakta sıkıntı olacak. Benim zaten regl dongum ile test tarihim aynı vakte geliyor. 18 inde evde kaset testle denicem. 20 sinde de kan vericem Allah nasip ederse. İki senedir uğraşıyorum. Hep aynı duayı ederim: Düşmanım dahi olsa Allah isteyen çabalayan herkese evlat nasip etsin. Kim isterse istesin, kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim.
Kesinlikle öyle benimde regl günüm test tarihimden 2 gün önce bakalım olsak bir derrt olmasak bir dert zaten valla aynı bende dua ederken bu yolda savaş veren herkese dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boş çıkartmasın inşallah 🙏🏻

Kesinlikle öyle benimde regl günüm test tarihimden 2 gün önce bakalım olsak bir derrt olmasak bir dert zaten valla aynı bende dua ederken bu yolda savaş veren herkese dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boş çıkartmasın inşallah 🙏🏻
Amin amin amin.. Gerçekten çok yıprandım. Eminim bir çok insan da öyledir. Hep dik duracağız, direneceğiz cabalayacagiz diye tükendik.. Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin..

Amin amin amin.. Gerçekten çok yıprandım. Eminim bir çok insan da öyledir. Hep dik duracağız, direneceğiz cabalayacagiz diye tükendik.. Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin..
Amiiin özel değilse eğer sizin tedavi sebebiniz nedir yaşınız kaç ben 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 sperm hız ve hareket sayı da falan da sıkıntı var biraz

ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir

ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir
Ay benimde bel ağrım başladı ya bende daha forumda soracaktım 5 Eylül 5. Gün transfer eldildi ilk 3 gün çok sancı çektim 6. Gün beta yaptım 43 çıktı daha bi daha beta yapmadım doktorum pazartesi istedi ama dünden bu yana aşırı bel ağrısı oluşuyor çok dayanilmayacak durumda değil ama çok sık giriyor ağrı

Ara ara kasıklarımda kasılma oluyor göğüs hassasiyeti var suan. öğleden sonra iyice arttı

Back
X