• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gebelik testi

Selinay1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Transferimin 3. Günü deyim idrarda negatif çıktı 5. Gün tek embriyosuydu sizce daha erken mi morelim çok bozuk

Transferimin 3. Günü deyim idrarda negatif çıktı 5. Gün tek embriyosuydu sizce daha erken mi morelim çok bozuk
Moralini bozmak için gerçekten çok erken en azindan 6.günü bekle o bile erken ama 3 çok çok erken çünkü transferden sonra tutunma 3.4.günler oluyor diye okumuştum e bebiş tutunacak ki beta yükselsin Biraz daha sabir🌺

Ne biliyim bı an tek çizgi görünce yıkıldım resmen bı türlü kendime gelemiyorum yaşadığım durum çok saçma evet

Bende erkenden başlıyorum test yapmaya ancak senin kadar degil 😊

Canım sakin ümitsizliğe kapılma daha çok çok çok erken daha idrara geçmesi imkansız.benimde 5. Gün embriyosu transferim oldu 8. Günde idrarda çıktı rabbim insallah sana da nasip eder.biliyorum beklemek çok çok zor ama sakin erkenden yapıpta moralini boş yere bozma

Canım sakin ümitsizliğe kapılma daha çok çok çok erken daha idrara geçmesi imkansız.benimde 5. Gün embriyosu transferim oldu 8. Günde idrarda çıktı rabbim insallah sana da nasip eder.biliyorum beklemek çok çok zor ama sakin erkenden yapıpta moralini boş yere bozma
İnşallah canım dua edermisin bana hamilelerin duası kabul olur

benim de 3. gün embriyosu idrar testinde 10. gün pozitifi gördük. senin cok cok erken.

Peki şimdi yapsam test çıkarmi acaba elimde normel kaset test var ve tarnsferimin 6. Günü deyim
Bu konuda hiçbir bilgim yok ama burda olduklarında 7. Gün yerleşme kanaması olanlar var o zaman da 10. Günde testte çıkar. İstersen yap eğer negatif çıkarsa üzülmemek şartıyla

Canım hayırlı olsun o zaman insallah kaçıncı gündü bugünde yaptın mi?
Evet canım bu sefer erken gebelik testinde yaptım 7. Günüm net çift çizgiyi gördüm çok şükür 3 yıldır o çizgiyi görmek için hayaller kuruyordum çok şükür ama asıl test günüme daha 6 gün daha var inşallah kan sonucum yüksek çıkar

Evet canım bu sefer erken gebelik testinde yaptım 7. Günüm net çift çizgiyi gördüm çok şükür 3 yıldır o çizgiyi görmek için hayaller kuruyordum çok şükür ama asıl test günüme daha 6 gün daha var inşallah kan sonucum yüksek çıkar
Merhaba bende test yapmam istiyorum ama transfer gününü saydınız mı 7 .gün mü bide kaçıncı gün embriyosu

Bende 4.gün yapmistm😂 cikmadi . Bugün transferden sonra 7 günum . Yarin yapcam bakalim. Hayirlisi

Back
X