transfer sonrası günlükleri

gueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
68
-13
36
24
merhaba arkadaşlar yaşım 23 benim bugün transfer sonrası 7 günüm
4 eylül de 5.gün embriyosu transfer edildi ve 16 eylül test günüm biraz heyecanlıyım stres hiç yapmamaya çalışıyorum sütü havuç suyunu eti yumurtayı eksiltmiyorum paketli ve zararlı asitli gıdalar hayatımdan çıktılar sizce pozitif olasılığı nedir ve pozitif belirtileri nelerdir

Yaşınız daha çok genç, pozitif düşünelim pozitif olsun bence olasılık çok yüksek yaşınız itibariyle Ben transfer sonrası beklerken hayatımı gerçekten rolantiye almıştım, oto pilotta dümdüz devam ettim kan testi gününe kadar kendime iyi ya da kötü düşünmeyi yasakladım resmen hep oyalanacak bir şey yarattım. Vücudumu hiç dinlemedim, bir şey hissettiğimde de ilaçlardandır dedim üstüne düşmedim. insanlar yazıyor okuyorum kasıkta batma vs gibi şeyler hissetmişler, benim hissettiğim göğüste hassasiyet, anlık ateş basması ve aniden gelen uyku hali olmuştu. Her biri kullanılan ilaçların yan etkisi. çok fazla hormon kullanıyoruz ve kullandığımız bu hormonlar vücudumuza sen gebesin komutu veriyor. O yüzden belirti arayıp kendinizi iyiye veya kötüye yükseltmeyin bence. Bu arada hiç belirtisiz gebe kalan da hatırı sayılır miktarda insan var, onu da eklemek isterim. İnşallah pozitif sonuçlanır, sağlıkla sıhhatle kucaklarsın yavrunu

Ben kendim yaptırmadım kuzum ama çevremde çok yaptıran var. Belirtler herkeste çok değişiyor ama sırt ağrısı çok duyduğum bi belirti.
Stress yapmamaya çalış. Beslenmene, moraline dikkat et. Sorun neydi bilmiyorum ama çok gençsin daha. İnşallah pozitif görürsün. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Rabbim hayırlı evlat etsin

Öncelikle merhaba , kendi doktorumda bu şekilde söylemişti yaşın genç olduğundan pozitif beklediğim hastalarımdan birisin demişti. ben 3,5 yıldır evliyim 2 aşılama oldum 1 pozitif oldu 5,5 haftalıkken düşükle sonuçlandı 2. aşılama ise negatif oldu 3. ise doktor tüp bebek önerdi PCOS dan dolayı şimdi aşırı heycanlıyım aslında üç beş belirti var ama dediğiniz gibi ilaçda olabilir umarım rabbim gerçekten isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah

Merhaba :) sorun PCOS du ileri seviye bendeki kasık ağrısı bel ağrısı gögüsllerde şişkinlik ve gögüs ucu kahverengiliği belirginliği vs var ama umarım isteyen herekse nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…