Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kefir kuyu kayısı vs denediniz miMerhaba arkadaşlar cuma günü transfer oldum ve iki gündür kabızlık yaşıyorum tuvalete oturduğumda geliyor ama çıkmıyor bende kalmak için geri çekiyorum yani büyük abdestimi sıkıyorum sizce embriyoya zararı olur mu
Hayır kayısı bende işe yaramıyor kefir hiç denemedim doktoruma sordum az önce magnezyum içebilirsin dediMerhaba kefir kuyu kayısı vs denediniz mi
Valla onu bende hiç bilmiyorum sadece zorlamayın kabızlık yaşamayın diyorlar ama geri çekmek zararlı mı bilemedim doktorunuza bunu sordunuz mu pekiKafama takılan gelen büyük abdesti geri çekmem yani sıkmam embriyolara zarar veriyor mudur
Aynı durum bende de olmuştu korkuyordum içimde tutuyordum kendimi zorlayarak sıksam düşücek düşüncesindeydimMerhaba arkadaşlar cuma günü transfer oldum ve iki gündür kabızlık yaşıyorum tuvalete oturduğumda geliyor ama çıkmıyor bende kalmak için geri çekiyorum yani büyük abdestimi sıkıyorum sizce embriyoya zararı olur mu
Valla onu bende hiç bilmiyorum sadece zorlamayın kabızlık yaşamayın diyorlar ama geri çekmek zararlı mı bilemedim doktorunuza bunu sordunuz mu pekyo
Aynı durum bende de olmuştu korkuyordum içimde tutuyordum kendimi zorlayarak sıksam düşücek düşüncesindeydimkuru kayısı suyu içtim geceden koyuyırdum bardağa sabah da 4-5 adet kayısı yedim geçirdim çok kötü bir durum ya bende onu şimdi stres yapıyorum Eylül ortasında transferim var aynı şeyler tekrar başıma gelecek
Ben transfer sonrasından hamileliğimin yarısına kadar bununla uğraştım. Bir zararı yok ama bir şekilde tuvalete çıkmak gerekiyor. Doktorunuza sorup Duphalac içebilirsiniz, ben de en son onda etkisini kaybedince başka bir ilaç vermişti doktorum ama onu korkup içmemiştim. Ben beslenmeyle düzeltemedim maalesef. Hala hergün enterogermina içiyorum.Merhaba arkadaşlar cuma günü transfer oldum ve iki gündür kabızlık yaşıyorum tuvalete oturduğumda geliyor ama çıkmıyor bende kalmak için geri çekiyorum yani büyük abdestimi sıkıyorum sizce embriyoya zararı olur mu
Amin sizede inşallah en kısa sürede bu sorununuzdan kurtulursunuzCidden çok zor bi durum 2 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah inşAllah aynı şeyleri yaşamazsınız Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim aminAmin sizede inşallah en kısa sürede bu sorununuzdan kurtulursunuz
Doktorumu aradım sordum progestan fitil ve iğne kqbızlık yaparmış ne yiyip içeceğimi söyleyecek bana birazdanBen transfer sonrasından hamileliğimin yarısına kadar bununla uğraştım. Bir zararı yok ama bir şekilde tuvalete çıkmak gerekiyor. Doktorunuza sorup Duphalac içebilirsiniz, ben de en son onda etkisini kaybedince başka bir ilaç vermişti doktorum ama onu korkup içmemiştim. Ben beslenmeyle düzeltemedim maalesef. Hala hergün enterogermina içiyorum.
Kefili sorcam bende ama inciri her gün yiyorum nohut yiyorum kahvaltılık helva yiyorum ki o bende çabuk etki ediyordu hiçbiri bana etki etmedi kafayı yicem ne zor çıkamamakSabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı içerisine bir iki damla limon sıkıp içiyorum. Gün içerisinde de bir çay bardağı kefir ve 1 adet incir yiyorum. Ve bolca su için. Önceki tedavilerimde kabızlık problemi yaşamadım, bu tedavimde de şimdilik çok şükür problem yok.
Kefirin herhangi bir zararı yok bağırsak florasına faydalı bakteriler içeriyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Biran önce çözüm bulursun inşallahKefili sorcam bende ama inciri her gün yiyorum nohut yiyorum kahvaltılık helva yiyorum ki o bende çabuk etki ediyordu hiçbiri bana etki etmedi kafayı yicem ne zor çıkamamak
Haber gelince bizi de bilgilendirir misinDoktorumu aradım sordum progestan fitil ve iğne kqbızlık yaparmış ne yiyip içeceğimi söyleyecek bana birazdan