Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10 gün rapor aldım evdeydim ilk günler genelde uzanarak geçirdim sadece iğneye gidip geldim başka çıkmadım yavaş yürüdüm evin içinde ara ara. Pozitifi gördükten sonra avm ye gittim dolaştım ama gelip yine uzandım. Aslında geneli dinlenerek geçirdim sureci ayaklarımı uzatarak oturdum filan. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama psikolojik olarak dinlenme modu bana iyi geldiDoktor kan akışı olması önemli çok yatmak da iyi değil dedi ama dün transfer oldum yarın da yatsam yeterli mi acaba öğretmenim
Amin inşallahMerhabalar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Yatmanın hiçbir etkisi yok :) ben transferden çıkıp eşimle yemeğe gittim ve ertesi gün de banyo yaptım. Oğluma gün sayıyorum şimdi :) Normal rutin hayatınıza devam edin. Sadece ağır vs kaldırmayın yeterli. Tutacağı varsa zaten olurRabb'im hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
Amin inşallah çok teşekkürlerİlk 3 gün sürekli dinlenmiştim tabi ara sıra kalkıp ufak ufak yürüyodum evde
İnşallah sağlıkla tutunur![]()
Çok teşekkür ederimBen 10 gün rapor aldım evdeydim ilk günler genelde uzanarak geçirdim sadece iğneye gidip geldim başka çıkmadım yavaş yürüdüm evin içinde ara ara. Pozitifi gördükten sonra avm ye gittim dolaştım ama gelip yine uzandım. Aslında geneli dinlenerek geçirdim sureci ayaklarımı uzatarak oturdum filan. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama psikolojik olarak dinlenme modu bana iyi geldi![]()
Ben de öğretmenim bugün transfer oldum pazartesi rutinine dön yatmak hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak iyi değil bu süreçte dedi doktorum içimi rahatlattı ağır işler yok sadece.Doktor kan akışı olması önemli çok yatmak da iyi değil dedi ama dün transfer oldum yarın da yatsam yeterli mi acaba öğretmenim
İnşallah güzel sonuçlar alırız hayırlı olsunBen de öğretmenim bugün transfer oldum pazartesi rutinine dön yatmak hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak iyi değil bu süreçte dedi doktorum içimi rahatlattı ağır işler yok sadece.
Amin inşallah şimdiden hayırlısı olsunBende pazartesi günü transfer olucam ilki tuttu 12 haftalıkken düşük yaptım ikincide olumsuz oldu bu üçüncü transferim olacak.. ikisindede aynı şeyleri yaptım biri tuttu diğeri tutmadı denem o ki herşey nasip.. çift embriyo transferlerinde de aynı kalitede olan yumurtaların birinin tutup diğerinin tutmaması tamamen nasip kendinizi kasmayın dua edin yeter![]()
3 gun yartdım ,,6 vı hunu evde nerdıvende duşdun 10 gun yatfımDoktor kan akışı olması önemli çok yatmak da iyi değil dedi ama dün transfer oldum yarın da yatsam yeterli mi acaba öğretmenim
Transfer sonrası yemeğe gittik eve gelir gelmez de banyoya girdim heme günlük ne yapıyorsam aynısını yaptımDoktor kan akışı olması önemli çok yatmak da iyi değil dedi ama dün transfer oldum yarın da yatsam yeterli mi acaba öğretmenim
Çok geçmiş olsun3 gun yartdım ,,6 vı hunu evde nerdıvende duşdun 10 gun yatfım
İnşallah olumlu olur benimdeTransfer sonrası yemeğe gittik eve gelir gelmez de banyoya girdim heme günlük ne yapıyorsam aynısını yaptım
İnşşallah benim ama düşük oldu sizin sağlıkla ilerlesin ilk transferimde de tutmadı diye market alışverişi yaptım ağır kaldırdım cam sildim meğer tutmuşİnşallah olumlu olur benimde![]()
Çok üzüldüm nasip olsun inşallah tekrardan. 3 transferim benimde inşallah olumlu olurİnşşallah benim ama düşük oldu sizin sağlıkla ilerlesin ilk transferimde de tutmadı diye market alışverişi yaptım ağır kaldırdım cam sildim meğer tutm
İnşşallah Allah sağlıkla versin benim 5 denememdi artık bıraktım maddi manevi yıprandımÇok üzüldüm nasip olsun inşallah tekrardan. 3 transferim benimde inşallah olumlu olur