Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum dr'una söyledinmi?Kizlar bugun 10.gunum hala damla damla geliyor dun basladi bi an korktum kirmiziya doner diye ama gelmedi. Pembemsi kahverengi geliyordu dun.
Bugunde cok cok acik kahverengimsi geliyor. Sizdede varmi boyle sorun .?
Soyledım canımcım. İnsallah yerlesme kanamasıdır yazmıs. Kanama gelmeden bir gun once prolutonu vuruldum canım. Uzerınden 1hafta gecmedigi için bir daha vermedi. Coraspirini kestirdi. Gaz sancım cok bugun niyese. Progestan vuruldum 6 gibi şimdilik birşey gelmiyor insallah beta ikiye katlarda guzel hamilelik yasarımKuzum dr'una söyledinmi?
Kahverengi olması eski kan olmasından yerleşmeden kalan kan büyük ihtimalle genede önlem olarak
proluton depot veriliyor böyle durumlarda.
Soyledım canımcım. İnsallah yerlesme kanamasıdır yazmıs. Kanama gelmeden bir gun once prolutonu vuruldum canım. Uzerınden 1hafta gecmedigi için bir daha vermedi. Coraspirini kestirdi. Gaz sancım cok bugun niyese. Progestan vuruldum 6 gibi şimdilik birşey gelmiyor insallah beta ikiye katlarda guzel hamilelik yasarım![]()
p0ly__ bu arada sen nasılsın canım kacıncı gunun bugun
Insallah canim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Sayili gun cabuk gecermis demisler gercektende oyle 10.gun oldu anlamadim bile.İnşallah canım sağlıklı ve güzel gecen bi hamileliğin olur.
Ben iyiyim bugün 4.günüm bugün duşumu da yaptım dinleniyorum bolbol.
Bende güzel haberler veririm inşallah bebislerim yada bebeğim benimledir.
Yani meraklı bekleyişlere devam..![]()
Yani 2 gün mü kaldı testine aslında şimdi yaptirsan bile cikar ama bekle genede Dr un dediği zamani o kadar sabretmişsinInsallah canim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Sayili gun cabuk gecermis demisler gercektende oyle 10.gun oldu anlamadim bile.
Maşallah canım. Bhcg düzenli artip sağlıkla devam etsin inşallah.p0ly__ bu 8.gunumun testi canim.doktor insallah yerlesme kanamasidir dedi. Progestan vuruldum cok sukur kesildi insallah beta hcg de guzel cikar
Kiviyi filan cok yedim kahverengi lekem geldiginden beri yemiyorum canim. Doktor coraspirinide kestirdi. Insallab betam guzel ikiye katlarMaşallah canım. Bhcg düzenli artip sağlıkla devam etsin inşallah.
Dinlen sende ayakta kalmamaya çalış bide bak portakal mandalina kivi yeme C vitamini olan şeyler kanı sulandiriyor limonda dahil en azından bi süre yeme.
Şunu görmek bana bi nasip olmadı tebrik ederim
Şunu görmek bana bi nasip olmadı tebrik ederim
Sızın test günü ne zamandı diğer topicten hatirliyorum siziŞunu görmek bana bi nasip olmadı tebrik ederim
YarınSızın test günü ne zamandı diğer topicten hatirliyorum sizi
Yarın 10. Günüm kan vereceğim inşallah idrar yapmaya cesaret edemedimGorursun canim benim . Herseyin hayirlisini iste. Bu benim 6.gebelik pozitifim. 5 tane dusugum oldu. Testte ciksa ne olurki . Rabbim kucaklarimizi doldursun insaAllah . Sende mi tup bebek yaptiriyorsun
Hadi insallah guzel haberlerle gel canim.bende carsamba vericem insallahYarınama çok korkuyorum idrar yapmadım direk kan vereceğim 10. Günüm yarın
Bosver kan daha iyi canim.Yarın 10. Günüm kan vereceğim inşallah idrar yapmaya cesaret edemedim