morumsuangelll Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 108 Emoji Skoru 190 Puanlar 33 5 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi morumsuangelll #1 Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı
Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 1.120 Emoji Skoru 514 Puanlar 43 5 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi morumsuangelll #2 morumsuangelll .!.: Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı Genişletmek için tıkla... Testiniz koyulaşmiş umudunuzu kesmeyin bence testi yarın sabah tekrarlayın bence
morumsuangelll .!.: Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı Genişletmek için tıkla... Testiniz koyulaşmiş umudunuzu kesmeyin bence testi yarın sabah tekrarlayın bence
B Bulut347 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 952 Emoji Skoru 1.132 Puanlar 63 Yaş 38 6 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi morumsuangelll #3 morumsuangelll .!.: Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı Genişletmek için tıkla... Testin pozitif çıkmış canım gittikçe koyulaşır. Testi tekrarla yada kan ver
morumsuangelll .!.: Geçen pazartesi 5.gün embriyo transferi oldum cumartesi ve pazar günleri testlerime bakar mısınız umudu kesmeli miyim bugün tekrar yapayım mı Genişletmek için tıkla... Testin pozitif çıkmış canım gittikçe koyulaşır. Testi tekrarla yada kan ver