transfer sonrasi kasik agrisi

baharim85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
86
65
3
39
merhaba arkadaslar 12gun once 5gun embriyi transferi olundu.hck cok yuksek olmasa da pozutivdi.55.12 --125.90iki gun ara ile.9cu ve 11 ci gunler.bende asiri kasik agrisi var transferden sonra basladi daha da gecmedi.acaba dis gebelik ola bilirmi diye korkuyorum.boyle agrisi olanlar varmi.?internetde okudum bir hafta falan olmasi normal.ama bende uzun surdu 🥴

Benim neredeyse 10. haftaya kadar ağrım oldu, yarıdan sonrası sanırım idrar yolu enfeksiyonundan dolayıydı. Bolca su içtim ama ağrılar için hep normal dedi doktorum. Hayırlı olsun☺️

Benim neredeyse 10. haftaya kadar ağrım oldu, yarıdan sonrası sanırım idrar yolu enfeksiyonundan dolayıydı. Bolca su içtim ama ağrılar için hep normal dedi doktorum. Hayırlı olsun☺️
cevap yazdiginiz icin tesekkur😊yaridan sonra derken yani 5hafta normal emfeksiyon falan olmadan agrimi oldu??cok tedirginim pazartesiye kadar heyecandan olurum gibi geliyor.dish gebelikmi acaba diye cokk tedriginim

cevap yazdiginiz icin tesekkur😊yaridan sonra derken yani 5hafta normal emfeksiyon falan olmadan agrimi oldu??cok tedirginim pazartesiye kadar heyecandan olurum gibi geliyor.dish gebelikmi acaba diye cokk tedriginim
Evet net hatırlamıyorum ama epey ağrım oldu hatta bende dış gebeliktir diye düşündüm, kese görünce sürpriz oldu😂

Back
X