Transfer sonrası kasık ağrısı??

namuzmr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
670
541
23
30
Kızlar bugün saat 16da transfer oldum hafif kasık ağrışarım var adet olcakmışım gibi, normal mi sizce? Yaşayanlar var mı?
Çok erken biliyorum ama tutunma belirtisi mi acaba bilemedim 🤷‍♀️

Kızlar bugün saat 16da transfer oldum hafif kasık ağrışarım var adet olcakmışım gibi, normal mi sizce? Yaşayanlar var mı?
Normal zaten oraya bir kata
normal zaten rahme bir kateterle girip embriyo yerleştiriyorlar. İlk 2-3 gün hafif adet sancısı olur. 7-8. Günden sonra kasık ağrısı bel ağrısı olmaya başlıyor o da adet mi bebek mi ancak testle belli oluyor

Normal zaten oraya bir kata

normal zaten rahme bir kateterle girip embriyo yerleştiriyorlar. İlk 2-3 gün hafif adet sancısı olur. 7-8. Günden sonra kasık ağrısı bel ağrısı olmaya başlıyor o da adet mi bebek mi ancak testle belli oluyor
Teşekkür ederim inşallah bebiş vardır 🤲🏻

Sonuç pozitif olsa bile belirtiler çok sonra başlar. Ama bu süreçte o kadar çok dinliyor ki insan kendini kalbim atıyor belirti mi acaba diyesi geliyor;) sakin yavaş durgun olabildiğince dingin olmaya çalışın her şey olması gerektiği zamanda olacak zaten sabır ve dua ile .. Bu kadar yüklenmeyin kendinize sonucunuz hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Sonuç pozitif olsa bile belirtiler çok sonra başlar. Ama bu süreçte o kadar çok dinliyor ki insan kendini kalbim atıyor belirti mi acaba diyesi geliyor:KK66: sakin yavaş durgun olabildiğince dingin olmaya çalışın her şey olması gerektiği zamanda olacak zaten sabır ve dua ile .. Bu kadar yüklenmeyin kendinize sonucunuz hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Tam olarak dediğiniz gibi oluyor gerçekten 🥹 beklemekte insanı heyecanlandırıyor herşeyi pozitife vurmaya çalışıyorum inşallah dualarınızı beklerim 🥰

Merhaba ben de sizin durumunuzdayim şu an sizin ne oldu? Ağrılar geçti mi? Pozitif mi oldu negatif mi?

Back
X