transfer sonrası kasıklarında ağrı hissedenler????

kozupha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
33
0
36
Sakarya
arkadaşlar 3. gün tarnsferi yapıldı.
bugün 5. günüm 2-3 gündür kasıklarımda ağrıyla uyanıyorum yaşayanlar varmı acaba benzer bir durumu moralim çok bozuk 2-3 gündür::(

:emir_bebek:merhaba, banada ayın 4 ünde transfer yapıldı. kasıklarımda zaman zaman batmalar ağrılar oluyor.bazen çok keskin bir acı oluyor, bazen ters bir hareket yapmışımda öyle acımış gibi bir ağrı oluyor. kısmet ... inşallah bebişlerin yerlerine yerleşme sancılarıdır bunlar

:emir_bebek:merhaba, banada ayın 4 ünde transfer yapıldı. kasıklarımda zaman zaman batmalar ağrılar oluyor.bazen çok keskin bir acı oluyor, bazen ters bir hareket yapmışımda öyle acımış gibi bir ağrı oluyor. kısmet ... inşallah bebişlerin yerlerine yerleşme sancılarıdır bunlar

inşallah öledir:)
ama zaman geçmiyor ayın 17 sinde test günüm benim sizin ne kadar var

aramızda bir gün var ozaman inşallah iii sonuçlar alırız diyelim.:)

ben 15 inde test yaptırıcam. ama dayanamayıp hafta sonu idrar testi yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim tabiiii.

bu arada transfer sonrası neler yaşadınız topiğinde sanırım hamile kalmış arkadaşlarda kasık ağrısı olanlar olmuş.. herkeste aynı belirtiler yok tabi ki .. kimisi hiç bişey yaşamamış, kimisi ağrı hissetmiş.. benim bu 2. denemem. ilk denenmemde hiç belirti yoktu. bu sefer ağrı yaşıyorum.

ben 15 inde test yaptırıcam. ama dayanamayıp hafta sonu idrar testi yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim tabiiii.

bu arada transfer sonrası neler yaşadınız topiğinde sanırım hamile kalmış arkadaşlarda kasık ağrısı olanlar olmuş.. herkeste aynı belirtiler yok tabi ki .. kimisi hiç bişey yaşamamış, kimisi ağrı hissetmiş.. benim bu 2. denemem. ilk denenmemde hiç belirti yoktu. bu sefer ağrı yaşıyorum.

benim ilk denemem ama çok rahatken transfer sonrası ınanın acayip bir ruh haline büründüm hele şu ağrılarım başladığından beri özellikle nasip artık bakalım perşembe belli olacak

selam kizlar benimde ilk denememdi sabah ve gece uykumda sanki cok SIKISMISIM da tuvalatim cok varmis gbi agrilar oluyordu normalms ama benimki negatif ama siz moralinizi bozmayin insallah iyi haberler alirsinz

Benimde kasıklarımda çok ağrı olmuştu her an adet olacakmış gibi hissetmiştim ama bugün 13.günüm şükür şimdiye kadar bir şey olmadı.içini ferah tut.

slm arkadaşlar benimde transfer günüm 5 şubat test 17 şubat benim 4.denemem bendede kasık ağrısı var sağda biraz fazla batar gibi bir ağrı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrız hayırlısıyla,,,,

slm arkadaşlar benimde transfer günüm 5 şubat test 17 şubat benim 4.denemem bendede kasık ağrısı var sağda biraz fazla batar gibi bir ağrı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrız hayırlısıyla,,,,

hadi bakalım inşallah hayırlı olur bu arada test günümüz aynı benim ilk denem 5 şubat transfer günü .
nerede tedavi gördünüz??

sonucun ne çıktı canım bnmde aynı ağrılarım var çok merak ediyorum :(

Back
X