Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, banada ayın 4 ünde transfer yapıldı. kasıklarımda zaman zaman batmalar ağrılar oluyor.bazen çok keskin bir acı oluyor, bazen ters bir hareket yapmışımda öyle acımış gibi bir ağrı oluyor. kısmet ... inşallah bebişlerin yerlerine yerleşme sancılarıdır bunlar
aramızda bir gün var ozaman inşallah iii sonuçlar alırız diyelim.:)
ben 15 inde test yaptırıcam. ama dayanamayıp hafta sonu idrar testi yaptırsam mı diye de düşünmüyor değilim tabiiii.
bu arada transfer sonrası neler yaşadınız topiğinde sanırım hamile kalmış arkadaşlarda kasık ağrısı olanlar olmuş.. herkeste aynı belirtiler yok tabi ki .. kimisi hiç bişey yaşamamış, kimisi ağrı hissetmiş.. benim bu 2. denemem. ilk denenmemde hiç belirti yoktu. bu sefer ağrı yaşıyorum.
Benimde kasıklarımda çok ağrı olmuştu her an adet olacakmış gibi hissetmiştim ama bugün 13.günüm şükür şimdiye kadar bir şey olmadı.içini ferah tut.
peki gebelik testi yaptırmadınızmı??
Yaptırdım 13.gün 1828 çıktı ama bilemiyorum cumartesi tekrar yapılacak hayırlısı ile katlanarak artar umarım değerim benimki tek embriyoydu yüksek çıktığı için şaşkınım biraz...
slm arkadaşlar benimde transfer günüm 5 şubat test 17 şubat benim 4.denemem bendede kasık ağrısı var sağda biraz fazla batar gibi bir ağrı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrız hayırlısıyla,,,,
hadi bakalım inşallah hayırlı olur bu arada test günümüz aynı benim ilk denem 5 şubat transfer günü .
nerede tedavi gördünüz??
evet aynı ben ist brüksel tüp bebek merkezi seninki kaçıncı gun embriyosuydu kalite nasıldı
slm arkadaşlar benimde transfer günüm 5 şubat test 17 şubat benim 4.denemem bendede kasık ağrısı var sağda biraz fazla batar gibi bir ağrı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alrız hayırlısıyla,,,,