Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan fitil, deltacortril ve vitaminler kullandim kese gorundukten sonra bunlara ek olarak corasprinle oksapar igneye basladimKizlar ben onceki tup bebekde igne vurundum bu sefer progestan fitille kan sulandirici kullaniyorum sizinkiler nasildi transferden sonra ilac ne kullandiniz
Ilk basta sende igne vurunmadin o zaman oyle mi canimProgestan fitil, deltacortril ve vitaminler kullandim kese gorundukten sonra bunlara ek olarak corasprinle oksapar igneye basladim
Birde kasik agrin oldu mu olduysa kac gun oldu benm 6. Transfer gunum bugun agrim yok oldu vardiProgestan fitil, deltacortril ve vitaminler kullandim kese gorundukten sonra bunlara ek olarak corasprinle oksapar igneye basladim
Sadece adet öncesi gibi ara ara olmustu çok ciddiye alınacak kadarda degildiBirde kasik agrin oldu mu olduysa kac gun oldu benm 6. Transfer gunum bugun agrim yok oldu vardi
Evet kese gorundukten sonra başlattı doktorumIlk basta sende igne vurunmadin o zaman oyle mi canim
Tamam canim cok sagolEvet kese gorundukten sonra başlattı doktorum
Benmde asiri degildi ama vardi bugun yok oldu agrilarim insallah bebekten kaynakli degildir tutmustur..Sadece adet öncesi gibi ara ara olmustu çok ciddiye alınacak kadarda degildi
Benim iki transferimdede ciddi belirtilerin olmadi hatta hicbisey olmadi diyebilirim. Adet donemide yaklastigi için o agrilar normal e ilac etkisi de var. 3.gün embriyosunu transfer günü haric 6.gunde basladim test yapmaya her yapisimdada silik cizgi çıktı. İlk zamanlar cikan catlatma ignesinin etkisimiydi bilemiyorum hemsire ignedendir demisti ama çok şükür 10.gune kadar yaptim çıktı hep 12.günde kan vermistimBenmde asiri degildi ama vardi bugun yok oldu agrilarim insallah bebekten kaynakli degildir tutmustur..
Sence kacinci gunde test yapsam cikar
Benim bugun 6. Gunu normal testlerden yaptim cikmadi acaba yokmuBenim iki transferimdede ciddi belirtilerin olmadi hatta hicbisey olmadi diyebilirim. Adet donemide yaklastigi için o agrilar normal e ilac etkisi de var. 3.gün embriyosunu transfer günü haric 6.gunde basladim test yapmaya her yapisimdada silik cizgi çıktı. İlk zamanlar cikan catlatma ignesinin etkisimiydi bilemiyorum hemsire ignedendir demisti ama çok şükür 10.gune kadar yaptim çıktı hep 12.günde kan vermistim
Çok erken daha ben sabah idrarı ile yapiyodum. Zaten inanilmaz belirsiz bir cizgi cikiyodi varla yok arasi en azindan 9.günü beklememi öneririm çok kişide 7-8de negatif çıkıp 9-10da silik çizgi çıktı burdaBenim bugun 6. Gunu normal testlerden yaptim cikmadi acaba yokmu![]()
Ayy insallah uzuldum bi an boyle cikincaÇok erken daha ben sabah idrarı ile yapiyodum. Zaten inanilmaz belirsiz bir cizgi cikiyodi varla yok arasi en azindan 9.günü beklememi öneririm çok kişide 7-8de negatif çıkıp 9-10da silik çizgi çıktı burda
Ben kullanıyorum bi kaç tanidigimda kullanıyordu. Hastaya ve sartlara gore degisiyordur belkide. Önceden düşük oldugu için düşük onleyiciler igne asprin vitaminlerTüp bbek gebeliğinde gebelik boyunca ilaç kullanılıyor mu