Transfer sonrası lekelenme ve karın ağrısı

adminkdn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
14
2
16
33
Merhabalar kızlar benim şöyle bir problemim var transferin 19. günündeyim şükür pozitifi gördük fakat dün ve bugün çok az lekelenmem oldu karın ağrısıyla birlikte doktorum ağrı ve lekelenme fazlalaşırsa gel dedi fakat içim rahat değil çok az oluyor sonra kahverengi kıvamına gelip gidiyor aynı adet ağrısı gibime bir ağrı var böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Progestan kullanıyor musun

İğne veriyorlar böyle durumda sizin Dr niye vermedi acaba

Ben varım bende transferin 10.günü başladı 4 5 gün devam ettiki bi ara pıhtı bile attım hemen doktorum progestan iğne verdi ve kesildi lekelenmem çok şükür

bende de lekelenme oldu, aşırı bi kanama olmadığı sürece normal diyor doktorlar

Naptın canım keseni görebildinmi. Benimde bugün 20. Günüm sabah kahve pembemsi leke geldi gün boyu uzandım koyu sarı gibi oldu leke. Hafif sancım var. Dün cok yürüdüm ondan oldu galiba korkuyorum daha keseyede 1 hafta var

Doktor kırmızıya dönmedikçe korkma dedi ama bnm ztn 16. Gün değerim 315 ti daha geç tutunma oldu

Merhaba benim de az önce aynısı oldu bugün fazla yürüdüm ondan mı oldu acaba :/ siz ne zaman öğrendiniz gebeliği adet geçmiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…