transfer sonrası nelere dikkat etmeliyim.

ayduman

prensesim hoşgeldinn
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
450
15
98
41
arkadaşlar merhaba pazartesi ayın 4 de yani transferim oldu ve perşembe işe başladım ağır bir işim yok sürekli oturuyorum tabi sıksık kalkıp oturmam gerekebiliyo bu sorun olmaz sanırım demi hemşireler ağır kaldırma yere fazla eğilme uzanma sadece onları söylediler işe gidebilirsin çok yorma kendini dediler atladığım bişey varmı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar eğer banyo yaparsan 15 dakika dan kısa ılık su ile oturmadan ayakta yapmalısın diye biliyorum. ama tabi bunlar bahane rabbim ol dedikten sonra hepsini yapsanda yapmasanda tutar inşallah hayırlı haberlerini alırız 12.günü

inş. bebişin tutunur sana canım bizlerde yaşarız o güzel duyguyu

arkadaşlar slm ya bazı yazıları okuyorum ilk transferinde olumsuz sonuç olan çok arkadaş var okudukça etkiledim açıkcası bugün transferimin 6.günü zaman geçmiyo birde bazı arkadaşlar9.günde falan test yapmışlar bende yapsammiki merak ediyorum yada bekleyeyim göreyimmi olumlu veya olumsuz kesin sonuçu kan tahlili bildiricek .. ilk transferde hamile kalan varsa moral amaçlı bana yazarsa sevinirim ..

öncelikle tedavin hayırlı olsun canım umarım ilk seferde alırsın bebeğini kucağına.

Belekeme sürecinde yediklerine dikkat et bol sebze meyve ye kabız olmaman önemli,
kaynar banya, hamam, sauna olmasın,
ilaçlarını vakitli al, bir sürü ilaç vardır telefonuna alarm kur en kolayı,
kabakçekirdeği ve ananas forumlarda en çok önerilen yiyeceklerdi tutunma aşamasında, onları yiyebilirsin.

9. gün kada baktırabilrisin varsa kesin çıkar canım.

Umarım pozitif alırsın.

Sevgiler.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

merhaba benim transferimde ayın 5 inde oldu dinleniyorum evde bu gun dayanamayıp test yaptım belirgin bişey yok beklemek en iyisi ama çok merak ediyordum...

bugün transferimin 8.günü yarına test yapsammiki yapmasammiki çok kararsız kaldım bazen gebe olduğun halde testte çıkmıyomuş offff en iyisi beklemek galiba atelande kasık ağrıların varmı
bende kasık ağrısı bel ağrısı var iyiye işarettir inşallah.. :76::76::76::76:

selam bence idrar testi yapabilirsin aramızda 1gün var sanırım bu gün bende silik bi çizgi çıktı allah hayırlısını versin inşallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…