Transfer sonrası pozitif görenler ağrılarınız nelerdi !!!

Tabi tabi hemen yiyin ben transferden önce başladım kayısı yemeye her günde yedim ilaçlar kabız yapmıyor şurup içmektense kuru meyve çok daha iyi
Kabızlık yaşayan okudum burda pozitif olan insallah olumlu olur hersey ayaklarım çok üşüyor benimde çorap giyiyorum yaniyor ilaclarmi yapiyir belirtimi bilmyrm.

Kabızlık yaşayan okudum burda pozitif olan insallah olumlu olur hersey ayaklarım çok üşüyor benimde çorap giyiyorum yaniyor ilaclarmi yapiyir belirtimi bilmyrm.
Tabi kabızlık tutunmaya engel değil sadece siz sıkıntı çekmeyin diye inşallah olumlu sonuçlar alırsınız 🤗🌸

Bu gun 11. Gunum. Dun idrarda bu gun kanda pozitifi gordum. Transferden sonra 4. Gunden itibaren adet sancilarim basladi. Normalde cok
Nadir azicik goguslerim hassaslasir ama bu sefer dokunamiyordum. Yuz ustu yatmak dahi zorladi beni au anda daha iyi ama. 2 gundur midem yaniyor normalde bu kadar erken belirti olmaz bence ama bilmiyorum psikolojik olabilir. Bi de bu gun pembe akintim geldi yerlesme kanamasiymis

Bu gun 11. Gunum. Dun idrarda bu gun kanda pozitifi gordum. Transferden sonra 4. Gunden itibaren adet sancilarim basladi. Normalde cok
Nadir azicik goguslerim hassaslasir ama bu sefer dokunamiyordum. Yuz ustu yatmak dahi zorladi beni au anda daha iyi ama. 2 gundur midem yaniyor normalde bu kadar erken belirti olmaz bence ama bilmiyorum psikolojik olabilir. Bi de bu gun pembe akintim geldi yerlesme kanamasiymis
Hayırlısı olsun bebısın sana sımsıkı tutunsun ınsallah☺

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ben dayanamayıp test yaptım evde biri silik çift çıktı sonra tek çizgi erken gebelik testi yapayım diyorum yarın transfer hariç bugün 7 ci günüm ne dersin sen yaptinmi
bende lekelenmeden sonra acaba test yapsammı diye geldi aklıma ama yapmadım sonra negatif çıkar üzülür boş yere diye.Günümü beklicem derken bizimki içerden kendini gösterdi bana :)

Back
X