Transfer sonrası Regl Ağrılarının başlaması

Paradise88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
48
14
88
36
Herkese merhaba. Bugün transferimin 6. günü. 3 gün sonra regl tarihim geliyor ve regl ağrısıyla uyandım bu sabah karın ağrısıyla.
Her ay yaşadığım ağrı, yüzümün bembeyaz olması, ufak tefek sivilcelerimin çıkması bunlar her ay yaşarım bugün yine başladı tüm hepsi. Çok korkuyorum. Kasık ağrısı falan filan değil regl ağrısı yaşıyorum. Bahçeci Sağlık ta bu üçüncü tüp bebek denemem. Cidden o kadar moralsizimki anlatamam. Nolur bana bir akıl verin. İlk denemem de de böyle hissetmiştim ve regl olmuştum o nedenle çok korkuyorum....

Merhaba paradise söylediğin belirtilerin hepsini bende yaşadım adet olacakmışım gibiydi ama çok şükür pozitifi gördüm kanda. Hiç telaşlanma güzel haberler alacaksın inşallah:)

Yaaa.! İnşallah banada nasip olur. Çok korkuyorum. Hala ağrım var ara ara. İnsan o kadar hayal kuruyorki. İşte hemen çevreye söylemeyeceğim riskli dönemleri atlatayım filan ne düşünceler. Sonra böyle bir kuşku girince herşey bitmiş gibi oluyor. Eğer inşallah regl olmazsam 12. günü beklemeden 10.günde yani 7 martta yapacağım testimi...

MErhaba canım hiç üzülme pozitifi almadan bir gece önce çok ağladım tüm adet belirtilerim başlamıştı sadece adet zamanı olan tipik bir sırt ağrım var o başlamıştı (önceki iki negatifimde de başlamıştı o ağrılar o yüzden kesin olmadı dedim) ve bildiğin adet sancısı çekiyordum pozitifi aldıktan sonra da sivilcem çıktı.bunların bi anlamı yokmuş İnan bana🤗

Canim ben de bi arkadasimla ayni belirtileri yasasim ben negatif o pozitif o yuzden takilma belirtilere

Bende ilk transfer gecemde uykumdan uyandim regl sancisiyla test günün gelmedi ama çok korkuyorum

Peki karın ağrınız çok oluyor muydu belli bir şekilde adet sancısı olduğunu anlamıştınız yani değil mi?
Ya şu halime bakar mısınız kendime umut arıyorum resmen çırpınıyorum. Allahım nolur pozitif olsun ya :((

Peki karın ağrınız çok oluyor muydu belli bir şekilde adet sancısı olduğunu anlamıştınız yani değil mi?
Ya şu halime bakar mısınız kendime umut arıyorum resmen çırpınıyorum. Allahım nolur pozitif olsun ya :((
Evet kuzum hatta bir gece adet sancısıyla uyandım o derecedeydi

Canım merhaba ben de Bahçeci Umut'ta transfer oldum 2. denemem Benim de bugün 6. günüm ve transfer olmadan önce başlamıştı regli ağrılarım Benim de iki gün sonra regli günüm şu anda bile ağrım var bugün 6.günüm dediğim gibi idrar testi yaptım sabah ve Çok silik bir çizgi çıktı çok şükür var sanırım ❤ Korkma adet sancısı olması çok normal miş

P Paradise88 hem de Cem beydeymişsiniz Cem beyin oranları çok yüksek değil mi içinizi rahat tutun belkğ İnstagram videolarında sizi de görüürz Cem beyin🥰🥰

Back
X