Asyanarnn Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2022 42 12 8 32 24 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #1 Transferden sonra regl günü geçti ama hala test yapmadım ilaçların etkisi olur mu test günüme üç gün var pozitif olma ihtimali yüksektir demi yardımcı olur musunuz kızlar
Transferden sonra regl günü geçti ama hala test yapmadım ilaçların etkisi olur mu test günüme üç gün var pozitif olma ihtimali yüksektir demi yardımcı olur musunuz kızlar
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.409 238 24 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #2 Test yapmadan bilemezsiniz ki, kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı gününüz?
Asyanarnn Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2022 42 12 8 32 1 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #3 Seher Domestos Tatlim .!.: Test yapmadan bilemezsiniz ki, kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı gününüz? Genişletmek için tıkla... PoZitif oldu sonuç canım
Seher Domestos Tatlim .!.: Test yapmadan bilemezsiniz ki, kaçıncı gün embriyosu ve bugün kaçıncı gününüz? Genişletmek için tıkla... PoZitif oldu sonuç canım
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.409 238 1 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #4 Asyanarnn .!.: PoZitif oldu sonuç canım Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Asyanarnn .!.: PoZitif oldu sonuç canım Genişletmek için tıkla... Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Asyanarnn Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2022 42 12 8 32 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Asyanarnn #5 Seher Domestos Tatlim .!.: Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun
Seher Domestos Tatlim .!.: Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun