O Orkidemiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 107 49 28 27 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #1 K Son düzenleme: 11 Ocak 2024
geceyagmuru Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven. Pro Üye 22 Mayıs 2020 2.077 5.338 158 28 İzmir 15 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #2 skoglu .!.: Arkadaşlar 7 Ocakta transfer oldum, bugün 6. Günüm, 4aa dondurulmuş embriyo Ama bugün belim ağrıyor, sivilce çıkarttım, başım ağrıyor reng ise yaşadığım herşeyi yaşıyorum. Sizce sonuç olumsuz mu ? Böyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyorum
skoglu .!.: Arkadaşlar 7 Ocakta transfer oldum, bugün 6. Günüm, 4aa dondurulmuş embriyo Ama bugün belim ağrıyor, sivilce çıkarttım, başım ağrıyor reng ise yaşadığım herşeyi yaşıyorum. Sizce sonuç olumsuz mu ? Böyle oluyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyorum
O Orkidemiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 107 49 28 27 15 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #3 geceyagmuru .!.: İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyore Genişletmek için tıkla... geceyagmuru .!.: İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ya inşallah öyle olur erken gebelik testi yaptım7. Günüm negatif çıktı ,pazartesi 9. Gün kan testi vereceğim normalde 12 gün istiyorlar ama
geceyagmuru .!.: İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyore Genişletmek için tıkla... geceyagmuru .!.: İlk teansferimde bu şekilde belirtilerle hamile kaldım canım. İkinci transferimi de cuma günü oldum :) bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ya inşallah öyle olur erken gebelik testi yaptım7. Günüm negatif çıktı ,pazartesi 9. Gün kan testi vereceğim normalde 12 gün istiyorlar ama
geceyagmuru Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven. Pro Üye 22 Mayıs 2020 2.077 5.338 158 28 İzmir 15 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #4 skoglu .!.: Ya inşallah öyle olur erken gebelik testi yaptım7. Günüm negatif çıktı ,pazartesi 9. Gün kan testi vereceğim normalde 12 gün istiyorlar ama Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün embriyosu
skoglu .!.: Ya inşallah öyle olur erken gebelik testi yaptım7. Günüm negatif çıktı ,pazartesi 9. Gün kan testi vereceğim normalde 12 gün istiyorlar ama Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün embriyosu
O Orkidemiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2022 107 49 28 27 15 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #5 geceyagmuru .!.: Kaçıncı gün embriyosu Genişletmek için tıkla... 4AA 5. Gün
geceyagmuru Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven. Pro Üye 22 Mayıs 2020 2.077 5.338 158 28 İzmir 15 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Orkidemiz #6 skoglu .!.: 4AA 5. Gün Genişletmek için tıkla... Bekle bakalım üzülme hemen hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar
skoglu .!.: 4AA 5. Gün Genişletmek için tıkla... Bekle bakalım üzülme hemen hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar