Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferim sonrası 1 saat yatıp eve 1.30 saatlik Bi yolculukla geri döndük sorum şu ki yolculuk sırasında kasis çukur tümsek Bi kaç kere yaşandı eşim dikkat etse bile sarsıntılı hissettim sizce sorun olur mu inanılmaz tedirginim bu konuda kaç gündür.
Hayırlısı olsun bebeğiniz size sımsıkı tutunsun.
Bende transferden sonra 1 buçuk saat yol geldim haliyle n dikkatli olsakta çukur felan oldu .bende test günü kendimi suçladim yol geldik tutmadı die ama şükür tutmuş inşallah sizinde bebeiniz sımsıkı tutunsun
Transfer sonrası üç buçuk saat yol geldim, üstüne bir de yolda kaza vardı, ara yollara sapmak zorunda kaldık, Çukurlu engebeli yollardı..Şimdi bebeğim benimle hiççç stres yapmayın bence, bende yapmıştım boşunaymış..
Çok teşekür ederim bugün 5. Günüm hiç birşeyde hissedemiyorum belirti falan acaba gene mi tutmadı diye şimdiden kendimi üzülmemek için zor tutuyorum yol yüzünden de çok stres oldum maalesef
Çok teşekür ederim bugün 5. Günüm hiç birşeyde hissedemiyorum belirti falan acaba gene mi tutmadı diye şimdiden kendimi üzülmemek için zor tutuyorum yol yüzünden de çok stres oldum maalesef
Belirti aramayin benim hiç bir belirtim olmadı adet ağrısı oldu son günler iyice umudu kesmiştim inşallah sımsıkı tutunmuş tür.illa belirti olmuo herkeste sadece dua et ve yediklerine dikkat et ağır iş yapma ve bol sabır canım
Transfer sonrası üç buçuk saat yol geldim, üstüne bir de yolda kaza vardı, ara yollara sapmak zorunda kaldık, Çukurlu engebeli yollardı..Şimdi bebeğim benimle hiççç stres yapmayın bence, bende yapmıştım boşunaymış..
Kesinlikle.Doktor yol gitmenin hiç bir sakıncası yok dedi ama yine de insan gereksiz stres yapıyor bu durumda..Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
Allahım ikinizinde bebeklerini sağlıkla kucağınıza aldırsın darısı da bana olsun inş 4. Denemem hiç tutanım olmadığı için her şeye üzülmeye sebeb arıyorum en baştan umutsuz başlıyorum inş bu son olur ikizlerim bana tutunur
Allahım ikinizinde bebeklerini sağlıkla kucağınıza aldırsın darısı da bana olsun inş 4. Denemem hiç tutanım olmadığı için her şeye üzülmeye sebeb arıyorum en baştan umutsuz başlıyorum inş bu son olur ikizlerim bana tutunur
Ozaman canim ikiside sana tutunsun öyle dua edelim can olsun sana inan umutsuz olma ben evde de test yapmamıştım çok ağladım tutmadı dedim o kanı umutsuz verdim sonra da dedimki keşke ağlamasaydim bebeimi üzdüm ondan topla kendini inan bebislerine dua ediorum hayırlı haberler al inşallah kuzum