transfer sonrasi siddetli kasik agrisi

masal10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
421
555
123
Balıkesir
Kizlar bugunn transferimin 6, gunu. 3 gundur gece uykumdan bile uyandiran karin agrim var bacaklarimda agriyo niye anlamiorum. Doktorum normal dedi agrikesici tamol kullan dedi ama agrilar siddetli giriyo 10 dk snra yavaslayip geciyo. Acaba bebislerim tutunuyomudur ondanmi bu agrilar?

ağrılarının olması güzel bişey benimde öyle olmuştu tutunmuştu ama sonrasında değerlerim düştüğü için olumlu sonuç alamadık. inşallah bebeğine kavuşursun...

ağrılarının olması güzel bişey benimde öyle olmuştu tutunmuştu ama sonrasında değerlerim düştüğü için olumlu sonuç alamadık. inşallah bebeğine kavuşursun...

İnsallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize. Agri basladimi duramiyorum ama bebegimin tutunma dusuncesi rahatlatiyo. Senin nasil oldu? Bida basladinmi tedaviye

Masalcım hamile haberini aldın bugün. Burdan da tebrik edeyim dedim. Hayırlı uğurlu olsun canım

PEKİ ŞİDDETLİ AĞRI OLMADAN HAMİLE DE OLUNABİLİR HERHALDE ÇÜNKÜ BEN ÇOK NADİR HAMİLEDE ŞİDDETLİ AĞRI DUYDUM. ACABA ADETİ AĞRILI OLANLARDA MI AĞRILI GEBELİK OLUYOR???

Son düzenleme:

saol cnm. Agri herkese gore degisir tabi. Ama benim adet zamanlarim hic agrili olmuyodu. Doktorum bu agrilarimin nedenini cok sayida yumurta toplanmasina bagladi.

Kesinlikle doğru söylemiş doktorun. Benin bu ay yumurta toplanmadı, dondurulmuş konuldu. İlac da almadım hiç. Dolayısıyla her zaman ki gibi adet donemi yasıyorum. Ağrım her zaman ki gibi. Sadece arada sagdan soldan acayip bir sancı desem degil, iğne batması degil, ağrı da degil, oluyor ve geçiyor. Hayırlısı bugun adetimin 23. Gunü normalde 21. Günden sonra progesteron salınımı azalmaya baslar; ama ben de iki gündür parça seklinde sarılı, beyazlı daha çok sarı akıntı geliyor bilmiyorum. Bu garip geldi sadece. Bir kaç gun daha bekliycem. Kesilecek mı merak ediyorum. Hamile kalanlarda akıntının devam ettigini biliyorum. Hayırlısı kızlar....

bebişin tutunmuş hayırlı olsun canım:) Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.. ne kadarlık oldu şimdi seninki

bebişin tutunmuş hayırlı olsun canım:) Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.. ne kadarlık oldu şimdi seninki

tesekkurederim cnm allah isteyen herkese nasip etsin. 5 haftalik du. Bugun keseyi gorduk amabitane. 15 gun sonrada bebisi ve kalp atisini gormeye gitcez nasipse. İns digeride saklandigi yerden cikar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…