Transfer sonrası silik çizgi

eay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar herkese selamlar. 5. Gün embriyosunda Transfer sonrası kandaki beta hcg testim 9. Günde 13 çıkmıştı 10. Gün idrar testimin fotoğrafında da sanki çok silik bir çizgi var yarın tekrar kan vericem. Sizce umut var mı :(
IMG_6732.webp

Kızlar herkese selamlar. 5. Gün embriyosunda Transfer sonrası kandaki beta hcg testim 9. Günde 13 çıkmıştı 10. Gün idrar testimin fotoğrafında da sanki çok silik bir çizgi var yarın tekrar kan vericem. Sizce umut var mı :(Eki Görüntüle 3824983
Kan da pozitif gelmiş zaten idrar testine çok takılma canım 🤗 kaldı ki 10.gün için 2.çizgi belirgin yani bazı testler idrarda hcg 25 de daha net gösteriyor 25 altında silik çizgi çıkarıyor bazıları 250 olsa da silik çıkarıyor benim 12.gün 248 di çizgim bundan hafif daha kırmızıydı ama 9.gün testimde böyle çıkmıştı hayırlı olsjn

Kan da pozitif gelmiş zaten idrar testine çok takılma canım 🤗 kaldı ki 10.gün için 2.çizgi belirgin yani bazı testler idrarda hcg 25 de daha net gösteriyor 25 altında silik çizgi çıkarıyor bazıları 250 olsa da silik çıkarıyor benim 12.gün 248 di çizgim bundan hafif daha kırmızıydı ama 9.gün testimde böyle çıkmıştı hayırlı olsjn
Canım hoca kimyasal gebelikten süpheleniyor beta hcg değerin çok düşük dedi. Yarın kana bakıp karar vericek hayırlısı inşallah bakalım 🙏🏻 Seninki 5. Gün embriyosu muydu?

Canım hoca kimyasal gebelikten süpheleniyor beta hcg değerin çok düşük dedi. Yarın kana bakıp karar vericek hayırlısı inşallah bakalım 🙏🏻 Seninki 5. Gün embriyosu muydu?
3.gün canım 9.gün 13 iyi sanki iki kat artış bekleniyor yada %60 artış olması lazım canım

3.gün canım 9.gün 13 iyi sanki iki kat artış bekleniyor yada %60 artış olması lazım canım
Yarın kan vericem inşallah yükselme olmuştur bakalım 🙏🏻

Back
X