Transfer sonrası şişkinlik vardı ama artık yok

Kitty19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
134
39
98
Arkadaşlar transferinin 12.günümdeyim ancak transferden sonra olan siskinlik karın batmalarim artık yok bu kötü birşey mi hiç birşey yok gibi artık ilk hafta karın batmaları kesildi ne dersiniz

Arkadaşlar tüm siskinliklerim indi ve karnım ağrıyor ben böyle olunca adet oluyorum var mı böyle birşey yasayan

Merhaba ben 7 aydır evliyim en son 4 Nisan'da hasta olmuştum ve şuan hala hasta olmadın kan testim 5.0 çıktı doktorum gebelik görünmüyor dedi ama hala hasta olmadim ve çok fazla kaşıntım var ve daha önce vajinal mantar geçirdim ve geçti sizce gebelik varmıdır

Arkadaşlar transferinin 12.günümdeyim ancak transferden sonra olan siskinlik karın batmalarim artık yok bu kötü birşey mi hiç birşey yok gibi artık ilk hafta karın batmaları kesildi ne dersiniz
Merhaba benimde transferden 1 haftasonra bütün belirtilerim kaybolmuştu neşişlik nede agrılar batmalar.Hatta ben olmadı diye ilaçlarımı bile birakmıştım kantestimden önce.Test günü test yaptık ve sonuç pozitifti.Tabi 10. Haftamda kalbi durdu o ayrı.Şuan tekrar transferim yapıldı ve yarın test günüm geçen haftadan beri hiç belirtim yok gögüs şişkinliginden başka.Aslında insan belirti aramamalı herkesin ve her çocugun rahime tutunması farklı anlıcan.İçini ferah tut Allahım çok büyük.

allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
siz transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Back
X