Transfer sonrası sızı şeklinde agri

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
Arkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı

Benimde
Arkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı
Benimde ayaklarım ağrıyor çok kasık ağrılarım da var ara ara transferimin 7.gunu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı

Merhabalar ben de 23 Mayıs Cuma günü embriyo transferi oldum, Bugün 4. Gün, ara ara kramp gibi hafif sızı ağrılar giriyor. İnşallah iyiye işarettir

Evet canım oluyor hatta bazen adet olucakmışsın gibi olıyo normal yani

Merhaba,
3.transferim tuttu ve hamileyim.
Transferin olduğu akşam rahmimden karnıma doğru sızı olmuştu, bir de sonra ki günlerde (2 gün süren) regl ağrımdan daha şiddetli bir ağrım olmuştu. Bu sefer de olmadı dedim kendi kendime, meğer oğlum tutunuyormuş :)Ama değişebiliyor, bazılarında hiç ağrı olmuyor ama bebek tutunuyor. Darısı başınıza :KK200:

Back
X