Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı
Arkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı
Benimde ayaklarım ağrıyor çok kasık ağrılarım da var ara ara transferimin 7.gunu idrar testi yaptım silik çizgi çıktıArkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı
Tebrikler canım darısı sonuç beklenlereBenimde
Benimde ayaklarım ağrıyor çok kasık ağrılarım da var ara ara transferimin 7.gunu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı
Bende de ince bir sızı var inşallah pozitif olurBenimde
Benimde ayaklarım ağrıyor çok kasık ağrılarım da var ara ara transferimin 7.gunu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı
İnşallah inşallah rabbim yüzümüze gülsün inşallahBende de ince bir sızı var inşallah pozitif olur
Amin amin inşallah da bugün kan da verdim ama çıkmadı geri geldim idrar testi yaptım çıktıTebrikler canım darısı sonuç beklenlere![]()
Bende şaştım kaldım ne yapacam pazartesi günü doktor gel dediİnşallah inşallah rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Amin amin inşallah da bugün kan da verdim ama çıkmadı geri geldim idrar testi yaptım çıktı
İcini ferah tut canım inşirah suresi dinle iyi gelir. İki testte yanılma olmaz herhalde vardır muhahkak bebisBende şaştım kaldım ne yapacam pazartesi günü doktor gel dedi
İnşallah cnm inşallahİcini ferah tut canım inşirah suresi dinle iyi gelir. İki testte yanılma olmaz herhalde vardır muhahkak bebis
Merhaba sonucunuz pozitif oldu mu acaba? Bende dün transfer oldum dünden beri minik minik adet olacak gibi sancılar oluyorBende de ince bir sızı var inşallah pozitif olur
Merhabalar ben de 23 Mayıs Cuma günü embriyo transferi oldum, Bugün 4. Gün, ara ara kramp gibi hafif sızı ağrılar giriyor. İnşallah iyiye işarettirArkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı
Evet canım oluyor hatta bazen adet olucakmışsın gibi olıyo normal yaniArkadaşlar transfer sonrası sızı gibi ağrı çekip pozitif olanlar var mı .yoksa ağrılar şiddetli mıydı. Yatinca geçen ayakta gezince ağrıyan ağrılar yaşadınız mı