Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yapmışsınız, bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz?Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 5.günü 3 gündür idrar testi silik ikinci çizgi çıkıyor bugün kanda baktırdım 1.46 çıktı bu durumda olanlar varmı acaba.
Çok erken yapmışsınız, bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz?
Benim de transferin 7. Günü olmasina rağmen test yapmadım son güne kadar bekliycem inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız5.gün embriyosu doktorumda erken dedi ama ben ümitsizim
Benim de transferin 7. Günü olmasina rağmen test yapmadım son güne kadar bekliycem inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız
Lütfen ama lütfen erken yapmayın, daha kana karışmadı ki çok erken, beklemek çok zor evet ama bekleniyor, biraz tadını çıkarmaya çalışın ben hep öyle yapıyorumİnşallah masalcım ama ben artık umutsuzum![]()
Lütfen ama lütfen erken yapmayın, daha kana karışmadı ki çok erken, beklemek çok zor evet ama bekleniyor, biraz tadını çıkarmaya çalışın ben hep öyle yapıyorumüzmeyin tatlı canınızı veren rabbim biz yolunda bulundukça birgün nasip edecek inşlh
Lütfen ama lütfen erken yapmayın, daha kana karışmadı ki çok erken, beklemek çok zor evet ama bekleniyor, biraz tadını çıkarmaya çalışın ben hep öyle yapıyorumüzmeyin tatlı canınızı veren rabbim biz yolunda bulundukça birgün nasip edecek inşlh
Evet tüp bebekSanırım sen hamilesin tüp bebekmi
Pes etmek ümitszlik yok, zor bir yol evet ama sabır, oğluma kavuşmak için üç sene hiç durmadan tedavlerle uğraştım çok zordu, ama şunu çok iyi biliyordum benden daha çok uğrşan ve pes etmeyen birçok insan var, dua edecez, sabredecz, şükredecez, allahım kabul olmayacak duaya amn dedirtmezmiş, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAllah bağışlası inşallah benimde yükselir değerim![]()
Pes etmek ümitszlik yok, zor bir yol evet ama sabır, oğluma kavuşmak için üç sene hiç durmadan tedavlerle uğraştım çok zordu, ama şunu çok iyi biliyordum benden daha çok uğrşan ve pes etmeyen birçok insan var, dua edecez, sabredecz, şükredecez, allahım kabul olmayacak duaya amn dedirtmezmiş, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize![]()