Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam . Ben bu seferki denememi şehir dışındaki bir merkezde yapacağım ancak yolculukla ilgili endişelerim var . Bu konuda deneyim sahibi olanlar fikir verebilir mi ?
Merhaba,ben de şehir dışında yaptırdım doktorum ertesi gün uçak yolculuğu yapabilirsin dedi,ben iki gün kaldıktan sonra yaptım.Kara yolculuğunun daha sarsıntılı olduğunu söyledi.Malesef benim negatif oldu ama yolculukla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Merhaba,ben de şehir dışında yaptırdım doktorum ertesi gün uçak yolculuğu yapabilirsin dedi,ben iki gün kaldıktan sonra yaptım.Kara yolculuğunun daha sarsıntılı olduğunu söyledi.Malesef benim negatif oldu ama yolculukla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . Ben de korkuyorum şehir dışı uçak yolcuğu ardında 1.5 saat araba yolculuğu ana nasipse sıkıntı olmuyor demek ki
Çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . Ben de korkuyorum şehir dışı uçak yolcuğu ardında 1.5 saat araba yolculuğu ana nasipse sıkıntı olmuyor demek ki