- 30 Mayıs 2015
- 5.032
- 12.145
- 448
- 33
- Konu Sahibi mathildays
-
Vallahi çok kendinizi strese sokmayın. Canınız ne istiyorsa (sağlıklı gıdalardan bahsediyorum) onu yeyin. Çünkü vucutta ne eksikse onu istermiş anne, aş ermeninde asıl nedeni buymuş.selamlar canım kadınlar
günlerdir böyle bir konu arıyorum. bir şey yemeden önce google’a soruyorumyanlış, bebeğime zarar verecek bir şey yemek istemiyorum.
bu konuda lütfen faydasından emin olduğumuz, doktorumuzun önerdiği yiyeceklerden konuşalım.
asla yeme dediklerinizi de söyleyebilirsiniz.
bana ve diğer tüm tüp bebek yolcularına faydalı olması dileklerimle
kesinlikle katılıyorum ilk transferimde çok dikkat etmiş hatta çayı bırakmıştım tutmadıVallahi çok kendinizi strese sokmayın. Canınız ne istiyorsa (sağlıklı gıdalardan bahsediyorum) onu yeyin. Çünkü vucutta ne eksikse onu istermiş anne, aş ermeninde asıl nedeni buymuş.
Tabi bol bol su içmeyi unutmayın transfer öncesi ve sonrası
ben malatya ‘da pek balık bulamıyorumMeyveler sebzeler, gökkuşagi tabak :)
Avakado cok yararli findik fistik ara ögün bi avuc bol bol su.. hic ihmal edilmemeli folik asit devamli alinmali omega3 önemli omega kullanmayanlar haftada 2 kez balik türü biseyler tüketmeli somon vs. Normal bir insan takviye almiyorsa mutlaka omega agirlikli beslenmeli haftada 2 kez balik yemek kolestrolü dengeler kadin hastaliklarina da sifadir aslinda kan degerleri normale iniyor kendimde sahidim..
Marketlerde yokmu canim? Yurtdisindayim ben bazi alisveris merkezlerde et reyonunda var ondan sordum sende tonbalik tüketirsin omega3 kapsül kullan kuru yemis ihmal etme hergün bi avuc bakliyat lif icerikli cok önemli :)ben malatya ‘da pek balık bulamıyorum
aslında dondurulmuş iyi değildir diye çok tercih etmiyordum ama haklısın mutlaka yemeliyi hatırlattığın için çok teşekkür ederimMarketlerde yokmu canim? Yurtdisindayim ben bazi alisveris merkezlerde et reyonunda var ondan sordum sende tonbalik tüketirsin omega3 kapsül kullan kuru yemis ihmal etme hergün bi avuc bakliyat lif icerikli cok önemli :)
Rica ederim bende anne olmaya calisiyorum bunlar benim doktorumun önerisiydi senlede paylasmis oldumaslında dondurulmuş iyi değildir diye çok tercih etmiyordum ama haklısın mutlaka yemeliyi hatırlattığın için çok teşekkür ederimmigros metro gibi marketlere bakayım
öyle miii inşallah en kısa ve doğru zamanda müjdeli haber alırsınRica ederim bende anne olmaya calisiyorum bunlar benim doktorumun önerisiydi senlede paylasmis oldum
Amin insallah canim nasip 3 sene olcak ama hic olmadiöyle miii inşallah en kısa ve doğru zamanda müjdeli haber alırsınben de kesinlikle avokado öneririm
benim de 4.yıla yaklaşıyordu hiç olmamıştıAmin insallah canim nasip 3 sene olcak ama hic olmadiavakado cok iyi evet yumurtlama yaptiriyor ve asiri folik asit iceriyor
Insallah canimbenim de 4.yıla yaklaşıyordu hiç olmamıştıbebeğinin hemencecik geleceğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?