• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası ve hamilelikte anne neler yesin/yemesin

mathildays

beni al zamanın dışına götür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
5.032
12.145
448
33
selamlar canım kadınlar
günlerdir böyle bir konu arıyorum. bir şey yemeden önce google’a soruyorum 🤣 yanlış, bebeğime zarar verecek bir şey yemek istemiyorum.
bu konuda lütfen faydasından emin olduğumuz, doktorumuzun önerdiği yiyeceklerden konuşalım.
asla yeme dediklerinizi de söyleyebilirsiniz.
bana ve diğer tüm tüp bebek yolcularına faydalı olması dileklerimle ♥️

selamlar canım kadınlar
günlerdir böyle bir konu arıyorum. bir şey yemeden önce google’a soruyorum 🤣 yanlış, bebeğime zarar verecek bir şey yemek istemiyorum.
bu konuda lütfen faydasından emin olduğumuz, doktorumuzun önerdiği yiyeceklerden konuşalım.
asla yeme dediklerinizi de söyleyebilirsiniz.
bana ve diğer tüm tüp bebek yolcularına faydalı olması dileklerimle ♥️
Vallahi çok kendinizi strese sokmayın. Canınız ne istiyorsa (sağlıklı gıdalardan bahsediyorum) onu yeyin. Çünkü vucutta ne eksikse onu istermiş anne, aş ermeninde asıl nedeni buymuş.
Tabi bol bol su içmeyi unutmayın transfer öncesi ve sonrası🦋

Vallahi çok kendinizi strese sokmayın. Canınız ne istiyorsa (sağlıklı gıdalardan bahsediyorum) onu yeyin. Çünkü vucutta ne eksikse onu istermiş anne, aş ermeninde asıl nedeni buymuş.
Tabi bol bol su içmeyi unutmayın transfer öncesi ve sonrası🦋
kesinlikle katılıyorum ilk transferimde çok dikkat etmiş hatta çayı bırakmıştım tutmadı 🙈
ikincide dediğiniz gibi akışına bırakmıştım…

su gerçekten çok önemli, ben su içmeyi seven biri olmama rağmen sürekli susuzmuşum gibi hissediyorum..
bir de önerebileceğim en önemli besin ‘avokado’ 🥹 transferden 20 gün önce falan başladım hala yiyorum ♥️🥑
ayrıca ben bol yeşillikli salatayı hep sevmişimdir. onu da önerebilirim 💐

düşük ihtimali için yenmemesi gereken besinler konusunda da şöyle duydum: nar, maydonoz, nane 🙏

Meyveler sebzeler, gökkuşagi tabak :)
Avakado cok yararli findik fistik ara ögün bi avuc bol bol su.. hic ihmal edilmemeli folik asit devamli alinmali omega3 önemli omega kullanmayanlar haftada 2 kez balik türü biseyler tüketmeli somon vs. Normal bir insan takviye almiyorsa mutlaka omega agirlikli beslenmeli haftada 2 kez balik yemek kolestrolü dengeler kadin hastaliklarina da sifadir aslinda kan degerleri normale iniyor kendimde sahidim..

Meyveler sebzeler, gökkuşagi tabak :)
Avakado cok yararli findik fistik ara ögün bi avuc bol bol su.. hic ihmal edilmemeli folik asit devamli alinmali omega3 önemli omega kullanmayanlar haftada 2 kez balik türü biseyler tüketmeli somon vs. Normal bir insan takviye almiyorsa mutlaka omega agirlikli beslenmeli haftada 2 kez balik yemek kolestrolü dengeler kadin hastaliklarina da sifadir aslinda kan degerleri normale iniyor kendimde sahidim..
ben malatya ‘da pek balık bulamıyorum 🤒🤒

ben malatya ‘da pek balık bulamıyorum 🤒🤒
Marketlerde yokmu canim? Yurtdisindayim ben bazi alisveris merkezlerde et reyonunda var ondan sordum sende tonbalik tüketirsin omega3 kapsül kullan kuru yemis ihmal etme hergün bi avuc bakliyat lif icerikli cok önemli :)

Marketlerde yokmu canim? Yurtdisindayim ben bazi alisveris merkezlerde et reyonunda var ondan sordum sende tonbalik tüketirsin omega3 kapsül kullan kuru yemis ihmal etme hergün bi avuc bakliyat lif icerikli cok önemli :)
aslında dondurulmuş iyi değildir diye çok tercih etmiyordum ama haklısın mutlaka yemeliyi hatırlattığın için çok teşekkür ederim 🥹 migros metro gibi marketlere bakayım ♥️

aslında dondurulmuş iyi değildir diye çok tercih etmiyordum ama haklısın mutlaka yemeliyi hatırlattığın için çok teşekkür ederim 🥹 migros metro gibi marketlere bakayım ♥️
Rica ederim bende anne olmaya calisiyorum bunlar benim doktorumun önerisiydi senlede paylasmis oldum🥰

Çiğ kabak çekirdeği önermişti doktorum. Çılgınlar gibi yemiştim, tutmadı ama olsun. 😁

Back
X