Transfer sonrası yaşanan belirtiler

Dünden beri bende kaşık ağrısı kramplarım vardı bugun7. Günüm inşallh güzel sonuçlar alırım 😅
İnşallah cnmm benmde öle batmalar olunca hissettim ilk transferdede öle anlamıstm tuttugunu
inşallah tutunmustr test yapacakmısın kan tahlılınımı beklıceksın🥰

İnşallah cnmm benmde öle batmalar olunca hissettim ilk transferdede öle anlamıstm tuttugunu
inşallah tutunmustr test yapacakmısın kan tahlılınımı beklıceksın🥰
Valaa direniyorum test yapmamak için , perşembe gün kan test günüm , idrarda henüz bisi çıkmaz diye düşündüm yapmaya niyet etmedim olumsuz bisi görürsem yıkılmayayım diye 🙈

Valaa direniyorum test yapmamak için , perşembe gün kan test günüm , idrarda henüz bisi çıkmaz diye düşündüm yapmaya niyet etmedim olumsuz bisi görürsem yıkılmayayım diye 🙈
Ozqmn en iyisi kan testini bekle cnmm.ben tez canlı oldugum için ilk kaset testle öğrendm:) inşallah sende pozitifi alırsın🥰

Ozqmn en iyisi kan testini bekle cnmm.ben tez canlı oldugum için ilk kaset testle öğrendm:) inşallah sende pozitifi alırsın🥰
Vala bende tez canlıyım ama bu sefer direnme konusunda çok ısrarlıyım inşalllh güzel haberler bizimle olur tecrübeler için çok teşekkür canım 🥰

Benimde 14.02.2022 Antalya Tüp bebek merkezinde transferim oldu 23.02.2022 test günüm ve sonuc için çok heyecanliyim pozitif görenler belirtilerinin nedir bilgilerinize ihtiyacım var

Back
X