Korkmayın bişey olmamıştır çünkü bende 2. Gün uçak yolculuğu yaptık tempoluydu ama tutmuştuKızlar bugün saat 10.30 gibi 2.transferi oldum fakat gelirken sarsıldım yollar çukurdu yol calışmaları vardı korktum açıkçası bu konu ikiye ayrılıyo kimisi full yat taraftarı kimiside embriyo kolay kolay düşücek ve kayacak birşey değil diyo ben ilk transferimde hiç iş yapmadım bol bol dinlendim kan akışını sağlamak için evin içinde hafi tempoda yürüdüm ama tutmadım bu ikinci transferim ama dediğim gibi çok sallandım embriyoma birşey olmuşmudur fikirlerinize ihtiyacım var
Çok saolun ALLAH razı olsun ayran gibi çalkalaninca ne yalan söyleyeyim korktumKorkmayın bişey olmamıştır çünkü bende 2. Gün uçak yolculuğu yaptık tempoluydu ama tutmuştu
Yok korkmayın pozitif düşünün bende önce öyle düşünüyordum sandalyeden otururken birden zıplayarak kendime çekip oturmuştum ve uçak yolculuğu yapmıştım o sıra hemen 2. Günü uçak kalkışında korkmuştum ne kadar sakin kalmaya çalışsamda ama evham yapmıştım boşunaymış eşimde hep derdi bu sanki cammı direk kırılsın düşsün orada öyle hareketlerle düşmez demişti ama korkmayın tutacağı varsa tutmuştur dikkat edin bu saatden sonraÇok saolun ALLAH razı olsun ayran gibi çalkalaninca ne yalan söyleyeyim korktum
Amin canm Allah razı olsun inşallah müjdeli haberler vermek nasip olur sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip olsun inşallahYok korkmayın pozitif düşünün bende önce öyle düşünüyordum sandalyeden otururken birden zıplayarak kendime çekip oturmuştum ve uçak yolculuğu yapmıştım o sıra hemen 2. Günü uçak kalkışında korkmuştum ne kadar sakin kalmaya çalışsamda ama evham yapmıştım boşunaymış eşimde hep derdi bu sanki cammı direk kırılsın düşsün orada öyle hareketlerle düşmez demişti ama korkmayın tutacağı varsa tutmuştur dikkat edin bu saatden sonragüzel haberleriniz olsun inşallah
Ben düşük yaptım kuzum Rabbim seninkini bağışlasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzAmin canm Allah razı olsun inşallah müjdeli haberler vermek nasip olur sizde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip olsun inşallah
Deme tüh üzüldümBen düşük yaptım kuzum Rabbim seninkini bağışlasın inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlısı buymuş demekki inşallah en güzeller bizim olsun kucaklarımız boş kalmasın inşallahDeme tüh üzüldümrabbim yerini misliyle doldursun inşallah
Bende bugün transfer oldum.saat10 gibi.bende araçla yarım saatlik yol geldim az sallantılıKızlar bugün saat 10.30 gibi 2.transferi oldum fakat gelirken sarsıldım yollar çukurdu yol calışmaları vardı korktum açıkçası bu konu ikiye ayrılıyo kimisi full yat taraftarı kimiside embriyo kolay kolay düşücek ve kayacak birşey değil diyo ben ilk transferimde hiç iş yapmadım bol bol dinlendim kan akışını sağlamak için evin içinde hafi tempoda yürüdüm ama tutmadım bu ikinci transferim ama dediğim gibi çok sallandım embriyoma birşey olmuşmudur fikirlerinize ihtiyacım var
Ay inşallah ikimizinkide tutar sizin kaçıncı gün embriyosu benimki 5 gün 21'inde test günümBende bugün transfer oldum.saat10 gibi.bende araçla yarım saatlik yol geldim az sallantılıama takılmayın oralara.Olacağı varsa milletin ne koşullarda tutuyo.Tabi tedbir bizden takdir yaradandan. Bu arada embriyolarımız daha 3 gün içeride dolanıcak ve kendine tutunacak yer arayacakmış.Sıkıntı etmeyin daha tutunmadılar bile
Benim 3.gün test günü 24 ü ama bil bakalım kim beklemeyecekAy inşallah ikimizinkide tutar sizin kaçıncı gün embriyosu benimki 5 gün 21'inde test günüm
BenBenim 3.gün test günü 24 ü ama bil bakalım kim beklemeyecek
Hayırlısı olsun inşallah. Hangi hastane acabaKızlar bugün saat 10.30 gibi 2.transferi oldum fakat gelirken sarsıldım yollar çukurdu yol calışmaları vardı korktum açıkçası bu konu ikiye ayrılıyo kimisi full yat taraftarı kimiside embriyo kolay kolay düşücek ve kayacak birşey değil diyo ben ilk transferimde hiç iş yapmadım bol bol dinlendim kan akışını sağlamak için evin içinde hafi tempoda yürüdüm ama tutmadım bu ikinci transferim ama dediğim gibi çok sallandım embriyoma birşey olmuşmudur fikirlerinize ihtiyacım var
Saolun ankarada novaartttaHayırlısı olsun inşallah. Hangi hastane acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?