Transfer sonrası..

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Merhaba
Transfer sonrası hastanede ne kadar dinlendiniz?
Lavaboya ne kadar zaman sonra gittiniz?
Hemen kalkıp gune devam edenler var bu konuda ne dusunuyorsunuz?? Sevgiler

Merhaba
Canım ben 1,5 saat civarı dinlendim
15 dk sonra dayanamadım sürgüyle aldılar tuvaletimi

Merhaba
Canım merhaba
İlk yarım saat ameliyathane de dinlendirdiler. 2 saatte oda da istirahat ettim. Beni tuvalete kaldırmadı hemşireler halbuki doktoru yarım saat sonra gidebileceğimi söylemişti.Sürgü kullandırdılar maalesef. İlk gün dinlendim ertesi gün rutine dönmüştüm.

Merhaba
Beni hastanede hic yatirmadilar transferi yapinca dr hadi kalk git dedi :) ve yatirmadan tuvalete girdirdiler sonra yarim saat odada yatip ciktim. Dr um şöyle söylemişti daha ben masadan kalkmadan:
1-sıkışıklık olumsuz etkiler rahmi
2-yatmanin kanıtlanmış hic bir faydasi yok
3-hareket etmezsen rahim kan dolasimi yavaslayacagi icin tutunmasi zorlasir sürekli kalk yürü dolas hatta isine hemen basla bu kanıtlanmıştır....demisti. ertesi gun isime geri döndüm ve sukur hamileyim .. dr umun bilgisinede cok güveniyorum :KK54:

Merhaba
Selam canım ben transfer sonrası 15 dk hastanede dinlendim sonra evime geldim yurt dışında çalıştığım icin ertesi gün uçakla yolculuk yaptım ve o gün ise başladım doktorum hiç bir sorun olmaz dedi su an çok şükür 6+2 hamileyim en önemli faktör stres faktörü ve moral bu 2. Denememdi ilkinde 1 hafta dinlendim ama negatif çok uzattım demem oki pozitif ol ve dua et (O ol derse olur) Sevgilerle

M Masal aden merhaba..
Ilk transferimden hemen sonra kalkmıştım odaya almışlardı. Yarım saat yattım sonra tuvalete gittim. Bi yarım saat daha yatırıp hastaneden çıkmıştım ertesi gün işe gitmiştim. Sonuç negatifti.
2.transferimden hemen sonra kalktım odama gittim. Uzerimi giyindim tuvalete gittim ve yatmadan klinikten çıktım. Tabiki bunların hepsini doktorlarımın bilgi vermesi sonucu yaptım. 2.transferimde 3 gün rapor aldım. Doktorumun dediğine göre symmm symmm nin dediği gibi sürekli yatmak kan dolaşımı açısından sağlıksız. Rapor vermiyordu ama işim çok stresli diye verdi. Işe gitmedim ama evde de öyle hasta gibi yatmadım. Sadece ağır kaldirma vs konusunda dikkat ettim. Şükürler olsun pozitif sonucum. 8.haftamin içindeyim. Senin de çok uğraştığını biliyorum. Umarım senin de sonucun pozitif çikacak. Tum kalbimle dua edeceğim.

Doktorumun dediği diger bir şey de şuydu.. Oyle ayaga kalktığında ya da tuvalete gittiğinde yere düşecek birsey degil bu. Biz onu yerleştirdik saglikliysa rahmine yerleşip büyüyecektir. Allah'tan hayırlısıni dile.. Hayatına normal devam edebilirsin. Kendini motive et, strese sokma, olacak mı diye düşunüp kendini germe. Ağır kaldırma, protein ağırlıklı beslen ve bitki çaylarından uzak dur.. Tam da böyle yaptım.

Yani bunun yatmakla veya tuvalete gitmekle pek ilgisi yok. Psikolojik olarak moralini çok yüksek tut.. Umarım sağlıkla hayirlisiyla pozitif sonucunu alırsın ve zamani gelince de bebişini kucagina almis olursun.

Selam kızlar..
Yarın saat 14:30'da Allah'ın izniyle dondurulmuş embriyo transferim var.
Bu benim 2. denemem olacak. İlk tedavimde de dondurulmuş embriyo transferi olmuştu ama malesef tutmamıştı.
İlk tedavimde transferden 15 dk sonra sürgüyle aldılar (ben dayanamadım çünkü aşırı sıkışmıştım) 1 saat yattıktan sonra eve gittim ve sürekli yatmadım illk gün dikkat ettim diğer günler ağır falan kaldırmamak şartıyla günlük yaşantıma devam ettim. Acayip şekilde kendimi pozitif sonuca hazırlamıştım. Test günün negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım. Şimdi toparlandım ve 2.ye başladım. Şükürler olsun ki dondurulmuşlarım var.
Bugün kadar aşırı bir heyecanım yoktu ama şimdi hem heyecan ve hemde korku sardı beni. Lütfen dualarınızda bana da yer verin. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

Selam kızlar..
Yarın saat 14:30'da Allah'ın izniyle dondurulmuş embriyo transferim var.
Bu benim 2. denemem olacak. İlk tedavimde de dondurulmuş embriyo transferi olmuştu ama malesef tutmamıştı.
İlk tedavimde transferden 15 dk sonra sürgüyle aldılar (ben dayanamadım çünkü aşırı sıkışmıştım) 1 saat yattıktan sonra eve gittim ve sürekli yatmadım illk gün dikkat ettim diğer günler ağır falan kaldırmamak şartıyla günlük yaşantıma devam ettim. Acayip şekilde kendimi pozitif sonuca hazırlamıştım. Test günün negatifi görünce hastane başıma yıkıldı sandım. Şimdi toparlandım ve 2.ye başladım. Şükürler olsun ki dondurulmuşlarım var.
Bugün kadar aşırı bir heyecanım yoktu ama şimdi hem heyecan ve hemde korku sardı beni. Lütfen dualarınızda bana da yer verin. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
Hayırlısı olsun canım pozitif dusun pozitif olsun bekleyenlere de umut olsun. Dualarim seninle guzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba
merhaba;
Ben neredeyse 2 saat dinlendim, lavaboyada 1 saat sonra kalkıp gittim neyseki sürgüye ihtiyaç duymadan hiç kalmadan 1 saatimi yatarak geçirmiştim..

merhaba ben transferımn ıkıncı gunundeyım. transferden sonra benı amelıyathanede dırekt yataga aldılar odaya yatakta gıttım 20 dk yattım sonra tuvalete gıttım ve hastanedn cıktm. sureklı yatmıyorum. arada kalkıp yuruyorum. kan dolasımı ıcın ıyı dır okudum cunku. bol bol su tuketıyorum. ananas kivi kabak cekırdegı yıorum kuru dut bırde. doktorlar haklı hıc bırının faydası 100 de 100 deıl ama keske yapsaydım dememek ıcın elımden geldgnce kndmce dıkkat edıyorum. Insaallah hepımız olumlu sonuclarla evlatlarımızı kucagımıza alırız.

merhaba ben transferımn ıkıncı gunundeyım. transferden sonra benı amelıyathanede dırekt yataga aldılar odaya yatakta gıttım 20 dk yattım sonra tuvalete gıttım ve hastanedn cıktm. sureklı yatmıyorum. arada kalkıp yuruyorum. kan dolasımı ıcın ıyı dır okudum cunku. bol bol su tuketıyorum. ananas kivi kabak cekırdegı yıorum kuru dut bırde. doktorlar haklı hıc bırının faydası 100 de 100 deıl ama keske yapsaydım dememek ıcın elımden geldgnce kndmce dıkkat edıyorum. Insaallah hepımız olumlu sonuclarla evlatlarımızı kucagımıza alırız.
Canın bende transferimin 2.günündeyim
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz
Bende transferden 20 dk sonra tuvaletimi yaptım ama alttan sürgüyle aldılar tuvelte gitmedim
1-1.5 saat dinlendikten sonra eve geldim doktorum banada sürekli yatmak iyi birşey değil rahime kan gitmesi lazım dedi bende evin içinde yürüyüşler yapıyorum
Portakal suyu,ananas,ceviz,yumurta,havuç yiyorum ve bol bol su içiyorum
Sende belirti falan varmı gerçi çok erken daha

Canın bende transferimin 2.günündeyim
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz
Bende transferden 20 dk sonra tuvaletimi yaptım ama alttan sürgüyle aldılar tuvelte gitmedim
1-1.5 saat dinlendikten sonra eve geldim doktorum banada sürekli yatmak iyi birşey değil rahime kan gitmesi lazım dedi bende evin içinde yürüyüşler yapıyorum
Portakal suyu,ananas,ceviz,yumurta,havuç yiyorum ve bol bol su içiyorum
Sende belirti falan varmı gerçi çok erken daha
belırtı yok sadece kabız oldum cok fena ve ılk gun ıkındım bıraz ondan endıselıyım acaba zarar olmusmudur dıe:/ ınsaallah olmamıstr. bırde cok bazen karnımın altndan batma gıbı bı hıs oluo.

Ben 2 saat kadar dinlendim hastanede sonrasında eve gelip 3 gün istirahat ettim. Beslenmeme dikkat ettim. Ağır kaldırmamaya özen gösterdim. Ama 3günden sonra evin içinde dolaşmaya başladım yemek vs yaptım

Back
X