Transfer sonrası

Mucizem40

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2021
38
71
8
Kızlar dün Kayseri de transfer oldu şehir dışında olduğum için bir gün orada kaldım . bugün dönmem gerekiyor eşim arabayı çok yavaş sürdü ama yinede yolculuk zarar verir mi bilmiyorum bı de bazen unutup birden dönüyorum yatakta ya da birden kalkıyorum birde tuvalet klozet değildi kaldığım yerde . Eğilme dediler ya . İçimde bı korku oluştu. Bir şey olmamıştır inşallah ya böyle bir şey olur mu ki

Kızlar dün Kayseri de transfer oldu şehir dışında olduğum için bir gün orada kaldım . bugün dönmem gerekiyor eşim arabayı çok yavaş sürdü ama yinede yolculuk zarar verir mi bilmiyorum bı de bazen unutup birden dönüyorum yatakta ya da birden kalkıyorum birde tuvalet klozet değildi kaldığım yerde . Eğilme dediler ya . İçimde bı korku oluştu. Bir şey olmamıştır inşallah ya böyle bir şey olur mu ki
Merak etme allahın izniyle bişey olmamıştır benimde transferimin 5.günü doktorum aynı günde yurtdışına gönderdiğim hastalarım var demişti

Canimmmmm çok teşekkür ederim cevap verdiğin için rabbim yavrularımızı korusun inşallah onlara sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🌸

Back
X